Når rustikk og moderne stil kolliderer, kan det være en utfordring å finne den perfekte dørløsningen for hjemmet ditt. Glass- og metalldører er et populært valg for å skape en spennende kontrast mellom de to stilene. Moderne dører med glass kan bidra til å skape en luftig følelse i hjemmet, mens rustikke metalldører kan bidra til å skape en varm og koselig atmosfære. Hvilken stil skal du velge for hjemmet ditt?

Rustikke skyvedører

Leter du etter en måte å tilføye en rustikk stil til hytta di eller det rustikke rommet ditt uten å ta bort den moderne følelsen? Vurder å installere en skyvedør med en skinne i rustikk stil for å få en unik og stilig touch. Disse plassbesparende dørene er perfekte for mindre rom for å skape en åpen og luftig følelse.

Våre skyvedører er perfekte for å spare plass. Vårt unike skinnen i den rustikke stilen kan enkelt monteres på veggen. Skyvedører med en rustikk skinne er ikke bare et praktisk valg. De tilføyer også et autentisk preg til interiøret ditt. Kombiner dem med trepaneler for en varm og innbydende følelse.

Uansett hvordan du velger å integrere skyvedører med en rustikk skinne i hytta di, kan du være sikker på at de vil være et unikt og stilig valg med et rustikk preg utrykkt på en moderne måte.

rustikke-skyvedører-låvedører-låvedør-i-glass-og-metall-metalldører-glassdører-smijernsdører-pris-rustikk-skinne
metalldør-rustikk-finish-vokset-stål-glassdør-i-metall-smijernsdør-metalldører-smijerndører-medrustikk-finish-industriell-stil

Rustikk finish på metalldører

En moderne løsning som vil komplementere den rustikke stemningen i interiøret - metalldører med en rustikk finish. Vi pulverlakkerer stål i hver farge fra RAL-paletten, men hvis du ønsker noe unikt og noe som vil passe din rustikke interiørstilen, velg ubearbeidet/vokset stål. Rustikk finish på metall- og glassdører gir et virkelig distinkt utseende til interiøret. Den har en utrolig autenitisk og unik følelse i seg som vil komplementere ethvert rustikk interiør. Slik finish på metall har en unik tekstur og farge som skaper en unik ånd av et landsted.  

Høykvalitets dører av metall og glass kan bidra til å øke verdien på ditt hjem. Metalldører med en rustikk finish er robuste og holdbare, noe som gjør dem til et godt valg for deg som leter etter en dør som vil vare lenge. De er også enkle å vedlikeholde og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut.

 

Moderne løsning

Letter du etter en helt moderne løsning? Metalldører med glass som pulverlakkeres i alle RAL farger utfyller den moderne stilen perfekt. Slanke, moderne rammer og klart glass uttrykker det moderne interøret perfekt. Velg færre sprosser som deler glasset og slik vil du skape et trendy og estetisk interiørelement.

Velg en plassbesparende løsning – skyvedører for å få mest mulig ut av et komfortabelt og moderne interiør. Vi produserer skyvedører med den meste moderne designløsningen - lukkedempere, noe som hjelper deg å lukke døren mykt og stille.

Industrielle dører med sorte rammer gir et New York loft-inspirert utseende og passer godt inn i både moderne og mer klassisk design. Sorte rammer bidrar til å fremheve farger og teksturer i interiøret, og gir et stilig kontrast til lyse farger. Disse dørene er robuste, har høy kvalitet, og er perfekte for hjem med en minimalistisk følelse.

Dører av høy kvalitet vil vare lenger og tåle mer slitasje enn billigere alternativer. Investere i høykvalitets dører kan være en god investering for fremtiden, både når det gjelder verdi og komfort.

pocket-skyvedør-innebygd-skyvedør-moderne-skyvedør-med-glass-skyvedør-i-glass-og-metall-ståldør-metalldør-glassdør-skyvedører-industriell-stil-pris


Uansett stilen din, er metalldører med glass et stilig valg. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere designvisjonen din.