Rekkverk

 

Dominius er fokusert for å bringe mer lys til hjemmet ditt. Våre rekkverk skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Rekkverk kan leveres i glass, stål eller perforert stål. Metallrekkverk er ikke bare en konstruksjon som utfører sine funksjoner. Personlig designet originale rekkverk kan også bli en boligdekorasjon eller et eksklusivt element som gir rommet ditt unikhet. Spesiallaget glassrekkverk passer til hjem i forskjellige interiørstiler: fra retro til skandinavisk design. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger for de som ønsker å gjøre hjemmet sitt lekrere. Hvis man vil forstørre plassen, kan disse forventningene bli oppfylt ved å velge forskjellige varianter av glassrekkverk. Vi produserer også perforerte rekkverk av ikke-standard former for de som ikke liker innovasjoner. Hos oss finner du profesjonelle og originale løsninger for enhver smak og alle behov.

Metallrekkverk med glass

Det skandinaviske interiøret gir mange fordeler. Målet vårt er å skape så mye åpen plass som mulig i hjemmet ditt. Moderne rekkverk med stålrammer og glassplater oppfyller alle fordelene ved skandinavisk design maksimalt. Et holdbart produkt utfører funksjonen av rekkverk og partisjon. Rekkverket festet til gulv og vegg oppfyller sikkerhetsstandarder. Glassrekkverkene våre kommer i mange designalternativer. Det kan produseres med forksjellige glasstyper (rillet, tonet, farget, mønstret og andre alternativer), ulike farger på stål og flere utformingsmuligheter. Når rekkverket kombineres med interiøret, den mest kresne smaken selv vil få det mest akseptabelt alternativet. Den perfekte løsningen er enkel, funksjonell og original. 

 

Glass-rekkverk-uteinndelinger-med-metallramme-rundt
Vertikale-stolperekkverk-i-metall

Metallrekkverk

Vi produserer metallrekkverk i forskjellige størrelser, former, farger og design. Riktig utvalgte metallrekkverk av høykvalitet gir hjemmet ditt ekstra komfort. Vi lager et høykvalitets produkt slik at skandinavisk design og nordisk estetikk skal skape et unikt drømmehjem. Vi tror på skapelsesfrihet og unngår etablerte standarder. Selv om metall er ofte assosiert med kulde, kan metallrekkverk i riktig design åpne veien for et koselig hjem. Rekkverket produseres av høykvalitets stål og pulverlakkeres i alle RAL farger. Naturlige komposisjoner eller lekre fargedetaljer skaper en pen kontrast, noe som gir en estetisk hygge. Oppmerksomhet på detaljer, komposisjon av geometriske former, utvalgte materialkombinasjoner og lett montering lar oss skape et miljø hvor man kan føle seg fritt. 

Stolpefritt glassrekkverk

Dominius stolpefritt rekkverk er en mer unik variant av glassrekkverk. Våre moderne rekkverk vil blandes sømløst inn i hjemmemiljøet ditt og gi følelsen av sikkerhet, stilrenhet og modernitet, noe mange setter pris på. Vi gir deg en mulighet til å skreddersy ditt stolpefrie rekkverk som passer interiøret ditt. Våre glassrekkverk kommer i flere designalternativer. Glassvalg og de ulike innfestningsmulighetene gir ditt glassrekkverk det utseendet som du ønsker. Rekkverket er laget av herdet og laminert 10,76 mm, 12,76 mm eller 16,76 mm glass med slipte og polerte kanter, noe som gjør glasset meget sterkt og holdbart.

Stolpefritt-glassrekkverk-installert-på-siden-av-trappa
svart-håndløper-i-metall-festet-ved-veggen-over-trappa-Dominius-håndløper

Håndløper

Hvis man vil ha en håndløpere kan man velge mellom aluminium og eik. Du kan bestille glassrekkverk uten håndløpere hvis du ikke skal lene deg mot glassrekkverket. Hos oss kan du velge det designet du liker: rundt, firkantet, flatt, det som passer best for ditt hjem. Håndløpere kan også lages som et separat produkt og festes til veggen. 

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)