fbpx
Har du noen spørsmål? (+47) 40 98 29 97
  • en
  • nb

Rekkverk

Dominius AS – fokusert for å bringe mer lys hjemmet ditt.

Dette rekkverk skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Rekkverk kan leveres i glass, stål, tre eller perforert stål. Vi designer og produserer rekkverk etter ditt ønske! Kontakt oss for å få tilbud om rekkeverkene dine.

Dominius moderne slanke rekkverk med glass

Det skandinaviske interiøret gir mange fordeler. Dominius mål er å lage så mye åpen plass som mulig i hjemmet ditt, gir en følelse av å være der men uten å ta plass, noe mange setter pris på. Vi kombinerer høykvalitets stål, tre og glass. Alle rekkverk produsert med sikkerhetsglass, alle ståldeler er pulverlakkert, farge kan velges fra hvilken som helst RAL fargepalett, levert med monteringsløsning til gulv og vegg.

Metallrekkverk av høyeste kvalitet

Vi produserer metall rekkverk i forskjellige størrelser, former, farger og design. Vi evaluerer behovene til hver kunde og stilen på prosjektet. Riktig valgte høykvalitets metall rekkverk gir ekstra verdi til ditt hjemmet. DOMINIUS teamet består av ikke bare profesjonelle fagfolk men også ambisiøse personligheter. Vi jobber for at det skandinaviske designet og den nordiske estetikken skal møte det unike og blir til en drømmeplass. Vi tror på skapelsesfrihet og unngår etablerte standarder.

Perforert sål rekkeverk

Nordisk design perforert stålrekkverk

Individuelle løsninger av DOMINIUS skaper et hjem som lar kunden være seg selv. Alle perforert stål rekkverk kan produsert fra rustfri stål platter, ståldeler er pulverlakkert, farge kan velges fra hvilken som helst RAL fargepalett, levert med monteringsløsning til gulv og vegg.

Bestill din rekkverk

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen rekkverk

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)