Dominius er fokusert for å bringe mer lys til hjemmet ditt. Våre rekkverk skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Rekkverk kan leveres i glass, stål eller perforert stål. Vi designer og produserer rekkverk etter dine ønsker og behov. Metallrekkverk er ikke bare en konstruksjon som utfører sine funksjoner. Personlig designet originale rekkverk kan også bli en boligdekorasjon eller et eksklusivt element som gir rommet ditt unikhet. Spesiallaget metallrekkverk passer til hjem i forskjellige interiørstiler: fra retro til skandinavisk design. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger for de som ønsker å gi hjemmet sitt lekenhet. Hvis man vil forstørre plassen, kan disse forventningene bli oppfylt ved å velge forskjellige varianter av metallrekkverk med glass. Vi produserer også perforerte rekkverk av ikke-standard former for de som ikke liker innovasjoner. Hos oss finner du profesjonelle og originale løsninger for enhver smak og alle behov.

Metallrekkverk med glass

Det skandinaviske interiøret gir mange fordeler. Målet vårt er å skape så mye åpen plass som mulig i hjemmet ditt. Rekkverk med stålrammer og glassplater oppfyller alle fordelene ved skandinavisk design maksimalt. Et holdbart produkt utfører funksjonen av rekkverk og partisjon. Metallrekkverk festet til gulv og vegg oppfyller også sikkerhetsstandarder. Når rekkverket kombineres med interiøret, den mest kresne smaken selv vil få det mest akseptabelt alternativet. Den perfekte løsningen er enkel, funksjonell og original. 

Glass rekkverk uten indelinger med metallramme rundt
Vertikale stolperekkverk i metall

Metallrekkverk

Vi produserer metallrekkverk i forskjellige størrelser, former, farger og design. Riktig utvalgte metallrekkverk av høykvalitet gir hjemmet ditt ekstra komfort. Vi prøver å lage et produkt slik at skandinavisk design og nordisk estetikk skal sammen skape et unikt drømmehjem. Vi tror på skapelsesfrihet og unngår etablerte standarder. Selv om metall er ofte assosiert med kulde, kan metallrekkverk i riktig design åpne veien for et koselig hjem. Naturlige komposisjoner eller lekne fargedetaljer tilpasset rekkverk vil skape en kontrast, noe som gir en estetisk hygge. Oppmerksomhet på detaljer, bruk av geometriske former og utvalgte materialkombinasjoner lar oss skape et miljø hvor man kan føle seg fritt. 

Stolpefritt glassrekkverk

Dominius stolpefritt rekkverk er en mer unik variant av glassrekkverk. Våre rekkverk vil blandes sømløst inn i hjemmemiljøet ditt og gi følelsen av sikkerhet, stilrenhet og modernitet, noe mange setter pris på. Vi gir deg en mulighet til å skreddersy ditt stolpefrie rekkverk. Glassvalg og de ulike innfestningsmulighetene gir ditt rekkverk det utseendet som du ønsker. Stolpefrie glassrekkverk er laget av herdet og laminert 10,76 mm, 12,76 mm eller 16,76 mm glass med slipte og polerte kanter, noe som gjør glasset meget sterkt og holdbart.

Stolpefritt glassrekkverk
Håndløper i metall festet ved veggen

Håndløper

Hvis man vil ha en håndløper kan man velge mellom aluminium og eik. Du kan bestille glassrekkverk uten håndløpere hvis du ikke skal lene deg mot glassrekkverket. Håndløper kan også lages som et separat produkt og festes ved veggen. 

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)