fbpx

Rekkverk

Dominius AS – fokusert for å bringe mer lys hjemmet ditt.

Dette rekkverk skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Rekkverk kan leveres i glass, stål, tre eller perforert stål. Vi designer og produserer rekkverk etter ditt ønske! Kontakt oss for å få tilbud om rekkeverkene dine.

 

Vårt mål er å gi mer lys til ditt hjem.

Disse rekkverkene skaper en følelse av letthet og rom. Rekkverkene kan produseres i glass, metal, tre eller perforert stål. Vi designer og lager rekkverk ette deres ønske! Ta kontakt med oss og få et personlig tilbud.

Metallrekkverk er ikke bare en konstruksjon som utfører sine funksjoner. Personlig designet og originale rekkverk kan også bli en boligdekorasjon eller et eksklusivt element som gir plassen unikumet. Kombinasjoner av forskjellige materialer lar oss lage det mest uventede designet. Festelementene av høyeste kvalitet gir maksimal sikkerhet og holdbarhet. Spesiallaget metallrekkverk passer for hjem i forskjellige interiørstiler: fra retro til skandinavisk design. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger for de som ønsker å gi huset lekenhet. Hvis man vil forstørre plassen, kan disse forventningene bli oppfylt ved å velge forskjellige varianter av metallrekkverk med glass. Vi produserer også perforerte rekkverk av ikke-standardformer for de som ikke er redd for innovasjoner. Hos oss finner du profesjonelle og originale løsninger for enhver smak og alle behov.

Dominius moderne slanke rekkverk med glass

Det skandinaviske interiøret gir mange fordeler. Målet vårt er å skape så mye åpen plass som mulig i hjemmet ditt. Vi prøver å gjøre det ved å ikke oppta plassen. Vi kombinerer høykvalitets stål, tre og glass. Alle rekkverk er laget av sikkerhets glass, alle metalldeler er sandblåst, primet og pulvelakkert. Fargen kan velges fra RAL-fargepalett. Rekkverk leveres med gulv og vegg monteringsløsninger.

Enkelhet, estetikk, minimalisme og funksjonalitet er grunnlaget for skandinavisk design. Metallrekkverk med stålrammer, tredekorasjoner og glassplater oppfyller alle fordelene ved skandinavisk design maksimalt. Holdbar produkt utfører funksjonen av rekkverk og partisjon. Det gjennomsiktige planet ikke bare skiller, men deler lett rommene og lar se hele rommet. Mange installasjonsalternativer: rekkverk er laget etter kundens ønske og kan lett implementere individuelle designløsninger. Metallrekkverk festet til gulv og vegg eller nisjer oppfyller også sikkerhetsstandarder. Når rekkverket kombineres med interiøret, blir fargepaletten brukt, der den mest kresne smaken selv vil få det mest akseptable alternativet. Den perfekte løsningen er enkel, funksjonell og original. Denne kombinasjonen implementeres av metallrekkverk for å skape plass og estetikk i ditt hjem.

Metallrekkverk av høyeste kvalitet

Vi produserer metallrekkverk i forskjellige størrelser, former, farger og designer. Vi vurderer behov og projektstil til alle kunder. Riktig utvalgte høykvalitets metallrekkverk gir hjemmet ditt ekstra komfort. Teamet vårt består av ikke bare profesjonelle spesialister, men ambisiøse personligheter også. Vi prøver å lage en produkt slik at skandinavisk design og nordisk estetikk skal skape en unik drømmeplass. Vi tror på skapelsesfrihet og unngår etablerte standarder.

Selv om metall er ofte assosiert med kulde, kan metallrekkverk i riktig design åpne veien for et koselig hjem. Naturlige komposisjoner eller lekne fargedetaljer tilpasset rekkverk vil skape en kontrast, noe som resulterer i estetisk hygge. Rekkverk konstruksjoner lages med hensyn til helheten, vi tilbyr løsninger som passer godt til husets generelt design og interiør. Oppmerksomhet på detaljer, bruk av geometriske former i rekkverket og utvalgte materialkombinasjoner lar oss skape et miljø hvor man kan føle seg fritt. Vi bruker materialer av høy kvalitet, og derfor er alle produkter holdbare. Originale metallrekkverk er en måte å gjøre til og med et enkelt interiør til et eksklusivt miljø på. Vi lager produkter som endrer hverdagen og holdninger til standarder.

Perforert sål rekkeverk

Stolpefritt glassrekkverk‎

Dominius stolepfritt rekkverk er en mer unik variant av glassrekkverk uten stolper. Rekkverket gir en følelse av romslighet og lys, noe mange setter pris på. Vi gi deg mulighet å skreddersy ditt stolpefrie rekkverk. Glassvalg og de ulike innfestemulighetene gir ditt rekkverk det utseendet som du ønsker.

Fargevalg – du kan få gulvfestene og aluminiumskinnen lakkert i hvilken som helst RAL-farge, og hvis du vil ha en overligger i aluminium, lakkeres denne i samme farge.

Glass – rekkverket laget av herdet og laminert glass, 10,76, 12,76, 16,76 mm med slipte og polerte kanter, at gjør glasset meget sterkt. Laminert glass er to glasskiver som er limt sammen med en plastfilm imellom. Dette er det sterkeste og mest motstandsdyktige glasset i bransjen.

Håndløper – om man velger håndløper kan man velge mellom aluminium og tre. Vi tilbyr håndløpere i eik.
Hvis bestille stolpefritt rekkverk uten håndløpere. Dette kan være bra om man ikke skal lene seg mot rekkverket.

Nordisk design perforert stålrekkverk

Våre individuelle løsninger skaper et hjem som lar kunden å være seg selv. Alle perforerte stålrekkverk kan lages av rustfrie stålplater, alle ståldeler er pulvelakkert. Fargen kan velges fra RAL-fargepalett. Rekkverk leveres med gulv og vegg monteringsløsninger.

Metallrekkverk laget av perforerte stålplater har et originalt design på grunn av den eksklusive strukturen. Bredt utvalg av kutte- og fargevalg gjør at disse rekkverkene kan tilpasse individuelle behov. Rekkverk i metall er brukt både i boligområder og kommersielle rom med moderne design. De er spesielt egnet for nordisk interiøret og understrekker enkelhet og illusjon av mystikk. Det minimalistiske miljøet kompletteres av perforerte rekkverk med en solid konstruksjon og minimale tilleggsdetaljer. Vi bruker bare høykvalitets materialer og pulvelakkerer i samsvar med de nyeste teknologiene. Den uvanlige overflaten på rekkverk gir ikke bare visuell, men også sanselig eksklusivitet. Perforerte rekkverk frigjør fantasi, diversifiserer sansene og selv et enkelt miljø blir spesielt.

Et stort utvalg av produksjonsalternativer tillater å implementere ulike designløsninger. Rekkverk som er laget av DOMINIUS vil bidra til å virkeliggjøre interiørideen og sikkerheten maksimalt. Rekkverket skal blandes naturlig inn i et fellesrom. Dine behov og utfordringer er drivkraften til teamet vårt, som hjelper til å forbedre og oppdage nye konstruksjonsmuligheter hver gang.

Bestill NÅ

Eksempler på vårt arbeid

 

Kontakt oss - Bestill din egen rekkverk

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)