BLI FORHANDLEREN VÅR

Dominus metalldører og -vegger med glass kan skape et eksklusivt og moderne bilde i interiøret. Våre metalldører, som er produsert med herdet glass, slitesterke og slanke metallprofiler, gir en stilig og rent utseende, og komplementerer både moderne og klassiske omgivelser. Det er et perfekt valg for å skille stue, kjøkken, korridorer, kontorer eller fremheve baderomsinntrykket med et eksklusivt preg. Ved å være vår forhandler vil du kunne implementere interiørvisjonen din med metallprodukter av høy kvalitet til en rimelig pris.

Metall- og glassprodukter av høy kvalitet til en god pris

Skreddersydde produkter etter ønske

Mulighet til å tilby kundene dine en dør av høy kvalitet med mange alternativer og funksjoner

Rask levering

En dyktig og dedikert kundestøtte

HOLDBARHET

Stål er et av de mest holdbare materialene som finnes. Kombinasjonen av et sterkt materiale og minimalistiske og slanke profiler gir en følelse av robusthet og kvalitet.

Vi bruker stål av høy kvalitet som er både slitesterk og langvarig. Det er umulig for maling å slites av.

Det er ekstremt enkelt å vedlikeholde metalldører. Rengjøring av metalldøren vil ikke skade den, den vil heller ikke deformeres eller ruste.

SLANKHET OG SYMMETRI 

Vi sandblåser stål for å fjerne alle urenheter, maler pulverlakkert metall i et bredt utvalg av RAL-farger og sveiser dører uten synlige sveisesømmer. Det gir en langvarig og vakker finish på stål.

Mesternes presist og grundig arbeid gjenspeiles i produktene våre. Hver detalj og sveising er utført nøye for å få døren til å gi rommet følelsen av symmetri og harmoni.

Sterkt material og slanke profiler gjør bruken av metalldører enkelt og lett, likevel er de solide og holdbare.

ET GODT FORHOLD MELLOM PRIS OG KVALITET

Langvarig og tidløs designløsning vil tjene deg i lang tid. Vi bruker de mest avanserte teknologiene som gir et presist og slank utseende, en slitesterk og robust form til et produkt.

Dominius metalldører krever færre reparasjoner over lang tid. Derfor er det en givende investering i holdbarhet og kvalitet.

SPESIALTILPASSET DESIGN

Dominius metalldører med glass kan bli produsert i ulike former og farger. Vi produserer dører og vinduer i alle RAL-farger og tilbyr ulike teksturer på metall.

Vi tilbyr et bredt utvalg av matte og glansede profilløsninger, forskjellige typer glass og funksjoner.

Våre metall- og glasskonstruksjoner kan tjene deg som en isolert partisjon, noe som gir både lyddemping, varmeisolasjon og privatliv.

HVORDAN BLI DOMINIUS FORHANDLER?

Dominius metalldører og vinduer er en estetisk og langvarig løsning som gjør hjemmet eller kontoret ditt til et inspirerende rom å bo i. Gjennomsiktighet, renslighet, symmetri og holdbarhet blandes sammen og skaper et slitesterkt og estetisk produkt. Det finnes mange fordeler ved å integrere metall- og glasskonstruksjon av høy kvalitet i interiøret ditt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert i å selge og/eller forhandle produktene våre /  sales@dominius.no.