Glassdør til vinrom

 

Drømmer du om ditt eget vinrom hjemme? Ønsker du å vise vinsamlingen din i all sin skjønnhet? Glassvegg med dør kommer til å være ikke bare en estetisk, men også en funksjonell løsning. Skreddersydde glassdører og -vegger med svarte metallrammer er spesielt designet for å forbedre ditt vinroms estetikk og funksjonalitet. Det er en løsning med fokus på isolasjon og beskyttelse. Dørene våre gir deg muligheten til å skape et ideelt miljø for vinlagring, samtidig som de legger til et preg av luksus.

Glassdør til vinrom

Våre enkle glassdører til vinrom kombinerer funksjonalitet med elegant design. Dominius leverer enkle eller doble glassdører i metall som kan lages med 16 mm 2-lags isolert glass og terskler for bedre varmeisolasjon. Man kan velge forskjellige glasstyper som hindrer direkte lys og beskyter din eksklusive vinkolleksjon.

Slitesterke profiler i metall kan males i forskjellige farger, slik at vinskapet ditt passer din unike personlighet. Glassdørene gir deg muligheten til å vise frem din vinsamling på en imponerende måte, samtidig som de opprettholder optimale lagringsforhold.

Bilder viser svart metalldør til vinrom under trapp Dominius AS
glassvegg med dør med glass og metall

Glassvegg med dør til vinrom

For de som søker en mer åpen og visuelt imponerende tilnærming, tilbyr vi en glassvegg med dør til vinrom. Glassvegg med metallramme til vinrom skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Glassvegger til vinrom kan produseres i en nisje med skråtak. Og så kan de ha ulike utforminger, som buer, rektangel, eller helt minimalistisk utseende uten sprosser.

 • Isolert 2-lags 16 mm glass
 • Forskjellige typer glass
 • Tett ramme med pakninger
 • Estetiske hengsler av høy kvalitet
 • Automatisk dørterskel

STANDARD – RAL Colours       

PREMIUM – Available in any RAL Colour        

        

 

Maximum Width: 1200mm

Maximum Height: 3000mm 

 

 • Skandinavisk estetikk og minimalisme.
 • Rask og enkel montering.
 • Med eller uten optimal isolasjon for ideelle lagringsforhold.
 • Tilpasset design.
 • Tonet glass beskytter vin mot skadelig UV-stråling.
 • Justerbar døråpningsvinkel - 90°, 180° eller annen ikke-standard vinkel.

Transformér ditt vinrom med våre skreddersydde glassdører og -vegger i dag! Velg mellom enkle glassdører for en elegant tilnærming eller mer komplekse glassvegger med dører for en visuelt imponerende opplevelse. Skap det perfekte miljøet for din verdifulle vinsamling og legg til et snev av luksus til ditt hjem. Ta kontakt med oss nå!

metallvegg med glassdør til vinrom

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)