fbpx

Foldedører

DOMINIUS TILBYR EKSKLUSIV FOLDEDØRER TIL DITT HJEM

Praktiske, stilrene og pene foldedører med glass. Foldedører er et praktisk valg, uansett om man bor trangt eller ikke. En foldedør er et godt valg når man vil utnytte plassen maksimalt – med både bedre gulv- og veggplass. Dominius foldedører kan bestilles etter kundens ønske.

Dominius foldedører uten skinne

Dominius tilbyr en unik løsning – foldedør uten bunn- og toppskinne. Unike foldedører i industriell stil for de kresne kunder som ikke bare ønsker noe annet, men som også krever noe annet. Alle Dominius foldedører kan bestilles etter kundens ønske.

Foldedører passer perfekt mellom kjøkken og stue

Minimalistisk interiør er et renset rom som har luksus, livskvalitet og langsom hverdagen i seg. Vi tror at ved å fjerne overflod av gjenstander og dekorelementer, kan vi skape et miljø som bidrar til et liv uten stress og lar puste med letthet. Metall og glass foldedører laget av DOMINIUS gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. Alle Dominius foldedører kan bestilles etter kundens ønske.

Moderne foldedører med skinnen på toppen.

Det minimalistiske interiøret er like unik som din personlighet. DOMINIUS spesialister utfordrer alltid seg selv til å lage et slikt interiør i huset at det blir en fortsettelse av kundens personlighet og som skal naturlig utfylle kundens livsstil. Ved å arbeide med individuelle bestillinger, kan vi lage unike løsninger som tilfredsstiller din personlig visjon om rommet. Dominus foldedører uten ramme på veggene vil uttrykke den ekte karakteren du virkelig er. En foldedør er et godt valg når man vil utnytte plassen maksimalt – med både bedre gulv- og veggplass. Dominius foldedører kan bestilles etter kundens ønske.

Bestill NÅ

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din foldedører

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)