fbpx

Montering

DOMINIUS TILBY KOMPLETT LØSNING – INSTALLASJON AV GLASSVEGG SOM EN TOTAL KONTRAKTOR

Vi forstår at det er mye å tenke på når du installerer en glassvegg i hjemmet ditt.
For å unngå kommunikasjon mellom alle håndverkere, kan vi ta oss av den totale prosessen og levere en komplett løsning til deg med montering. Du trenger ikke å håndtere kommunikasjonen mellom forskjellige håndverkere og selskaper.

Hva betyr prosessen med glassvegginstallasjon?

Når du tenker på montering hva som må gjøres når du installerer en vegg varierer. I noen tilfeller er det snakk om noe enkelt snekkerarbeid som kreves, mens det i andre kan være mer komplisert med flere forskjellige typer håndverkere. Disse vil gjøre sin del etter tur, og da bør det bestilles en dag når det passer for alle. For de som egentlig bare vil ha en vegg installert, bør det ikke ta denne ekstra tiden. Viktigst av alt hvis du ikke forstår alle handelsbetingelsene som håndverkerne bruker.

Vi tar vare på alle aspekter og leverer en omfattende løsning

Vi i Dominius har kontroll over all kommunikasjon mellom håndverkere, og fremfor alt har vi det endelige målet: din nye fine glassvegg eller dør som vil gi ditt hjem et løft. La oss ta vare på planlegging og kommunikasjon med alle involverte håndverkere, og dette vil være en dans for oss. Selvfølgelig tar det betydelig mindre energi og tid fra din side når vi tar vare på hele prosessen. Vi tror virkelig at en kunde ikke trenger å gjøre noe mer enn å bestille. Den som betaler skal ikke måtte gjøre mye av arbeidet selv. Bestill og la oss gjøre resten for deg.

Hva kontrakt består av?

Vi tilbyr gratis befaring inntil 50 kilometer rundt Oslo, etter besøk kan vi bestemme nøyaktig hvilke deler som er inkludert, og hvilket forarbeid som er nødvendig. For befaring lenger enn 50 kilometer fra Oslo gir vi evalueringer på hver bestilling. Før det er det vanskelig å si noe presist. Det vi kan si er at jobben vanligvis gjøres på samme dag. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Bestill montering NÅ

Kontakt oss - Bestill din egen montering

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)