fbpx

Montering

DOMINIUS TILBY KOMPLETT LØSNING – INSTALLASJON AV GLASSVEGG SOM EN TOTAL KONTRAKTOR

Vi forstår at det er mye å tenke på når man installerer en glassvegg i hjemmet sitt. For å unngå kommunikasjon mellom alle håndverkere, kan vi ta oss av den totale prosessen og levere en komplett løsning til deg med montering.

Hva betyr prosessen med glassvegginstallasjon?

Det som må gjøres når produktet blir montert varierer og avhenger av prosjektet. I noen tilfeller er det er nok med snekker som kan hjelpe deg, mens i andre prosjekter er det viktig å ha flere eksperter slik at det blir kvalitativ sluttresultatet. I det siste tilfellet må jobben gjøres trinn for trinn. Ved å bestille montering hos oss, unngår du kommunikasjon med forskjellige typer håndverker. Det viktigste er at vi gjør jobben for deg!

Vi tar vare på alle aspekter og leverer en omfattende løsning

Vi i Dominius har kontroll over all kommunikasjon mellom håndverkere, og fremfor alt har vi det endelige målet: din nye fine glassvegg eller dør som vil gi ditt hjem et løft. La oss ta vare på planlegging og kommunikasjon med alle håndverkere og dette vil være en dans for oss. Det vil ta betydelig mindre energi og tid av deg hvis vi tar vare på hele prosessen. Vi tror virkelig at en kunde ikke trenger å gjøre noe mer enn å bestille. Den som betaler skulle ikke gjøre mye arbeid selv. Bestill og la oss gjøre resten for deg.

Hva kontrakt består av?

Vi tilbyr gratis befaring inntil 50 kilometer rundt Oslo. Vi kan bestemme hvilket forarbeid er nødvendig etter besøk. For befaring lenger enn 50 kilometer fra Oslo gir vi vurdering på hver bestilling separat. Kontakt oss hvis du har flere spørsmål.

Bestill montering NÅ

Kontakt oss - Bestill din egen montering

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)