Ønsker du å heve interiøret av hjemmet ditt  til nye høyder med en dør som ikke bare imponerer, men som også står i stil med din unike smak? Da er våre glassdører i tre og stål det perfekte valget for deg!

Med en sofistikert kombinasjon av glass, stål og tre, bringer våre dører en tidløs eleganse til ethvert hjem eller bedrift. Hver dør er nøye designet for å harmonisere med både moderne og tradisjonelle arkitektoniske stiler, og gir en umiskjennelig aura av raffinement og styrke.

Dører i stål, tre og glass skaper et unikt og sofistikert preg i rommet. Vi er stolte av å tilby dører av høyeste kvalitet som er bygget for å vare. Vår dedikasjon til håndverk og materialer av topp kvalitet sikrer ikke bare en imponerende estetikk, men også en holdbarhet som vil stå seg gjennom tidens tann.

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi en rekke tilpasningsalternativer for å sikre at din dør i tre og stål reflekterer din personlige stil perfekt:

Stål. Metallrammer kan males i et bredt spekter av RAL farger, slik at du kan matche eller kontrastere med omgivelsene på en måte som passer deg best.

Glass. Velg mellom et bredt utvalg av glass, inkludert tonet, farget, rillet eller frostet, for å legge til et snev av personlighet og privatliv til din dør. Slitesterkt og trygt 6 mm herdet glass er standard.

Tre. Enten du foretrekker den varme og innbydende følelsen av ask, den robuste elegansen til eik, eller den rustikke sjarmen til gran, har vi tretyper som vil tilfredsstille dine preferanser og harmonisere med interiøret ditt.

Bilder vise ståldører i metall-glass og tre stål og tre glassdør
 • Herdet sikkerhets glass av forskjellige typer
 • Plater i eik, aske eller gran
 • Tilpasset design
 • Estetiske hengsler av høy kvalitet

STANDARD – RAL Colours       

PREMIUM – Available in any RAL Colour        

        

 

Maximum Width: 1200mm

Maximum Height: 3000mm 

 

 

Vennligst ta kontakt for å få en katalog på håndtak

Vennligst ta kontakt for å få en glasskatalog

          1. Eik*

 

           2. Aske*

           3. Gran*

 

*Tre har sin egen naturlige farge, mønster og tekstur, og hvert produkt er unikt i seg selv, så fargene og mønstrene kan variere i virkeligheten.

 • Skandinavisk estetikk og minimalisme.
 • Rask og enkel montering.
 • Med eller uten optimal isolasjon for ideelle lagringsforhold.
 • Tilpasset design.

Er du klar til å transformere hjemmet ditt med en dør som kombinerer skjønnhet og styrke på en unik måte? Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre dører i tre og stål og hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt dine behov. La oss hjelpe deg med å åpne døren til en ny verden av stil og funksjonalitet!

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)