Skyvedør i metall og glass er en av de mest funksjonelle løsningene som det finnes! Du trenger ikke å bekymre deg lenger om fløydører som tar god plass. Skyvedører er nå meget populære i skandinaviskinteriør ikke bare på grunn av funksjonalitet, men også for sitt moderne utseende. Den populære skandinaviske estetikken og den industrielle stilen passer godt til alle rom. Alle skyvedørkonstruksjoner laget av Dominius er produsert uten skinne på gulvet. Skinnen festes på toppen og styremekanismen legges på gulvet. En slik løsning bidrar til å bevare integriteten i de adskilte rommene. Målet til Dominius er å tilby praktiske og funksjonelle løsninger uten å ofre estetikk og en langvarig stil.

 

Utenpåliggende skyvedør

Denne løsningen er egnet for de som vil ha et praktisk romskille uten å måtte rive vegg. Du kan godt ha en skyvedør som ikke krever ekstra forberedelse, bare velg utenpåliggende skyvedør i metall og glass. Man kan velge mellom enkel- eller dobbel utenpåliggende skyvedør, samt med og uten sidefelter. Fyll ditt rom med lys og spar plass ved å installere en skyvedør fra Dominius.

Utenpåliggende enkel skyvedør i metall med glass installert i minimalistisk interiør
Utenpåliggende dobbel skyvedør i metall med smart glass deler stua fra resten av huset

Skyvedør med faste sidefelter

Har du en bred åpning som du tenker på å innrede? Skyvedører med faste paneler er den perfekte løsningen for deg. Her kan de to midterste dørbladene skyves på sidene. Det er noe som sparer plass og beholder en stilrent, lyst og åpent rom. Vi tilbyr forskjellige glasstyper og farger på metall. 

Innebygd skyvedør

Innebygd skyvedør er litt spesiell, fordi den skyves inn i veggen. Den døren vil spare plass i hjemmet ditt. Døren går ikke ut i rommet, noe som forstørrer plassen visuelt. Skinnen festes kun på taket og en liten styringsdetalj legges på gulvet. 

Innebygd enkel skyvedør i metall og glass som skiller bad og soverom
Utenpåliggende skyvedør i metall med glass i rustikk stil

Rustikk skyvedør

Vanlige skyvedører i glass og metall med moderne skinner er kjedelige for deg som er kresen? Vi har en løsning som sikkert skal oppfylle dine ønsker! Dominius lager rustikke skyvedører med en ekstraordinær skinne som er både estetisk og minimalistisk. 

Teleskop skyvedør

Har du en åpning som du vil fylle med en stillig dør som sparer mye plass? Teleskopskyvedører er en løsning til deg. To- eller tredelt skyvedører kan lages med en teleskopskinne, noe som gjør at du komfortabelt kan skyve alle dørbladene ut av en utsparing i vegg – praktisk og funksjonelt!

Teleskopiske skyvedører med to dørblad som skyves inn i veggen

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)