Vil du ha et lyst hjem? Bestill skyvedør.

Skyvedør i metall med glass er en av mest funksjonelle løsningene som det finnes! Den sparer plassen og gir mer lys. Du trenger ikke å bekymre deg lenger om fløydører som tar god plass når du åpner dørbladet, velg skyvedør som et funksjonell og ryddig interiørelement.
Skyvedør er nå meget populære i skandinaviskinteriør ikke bare på grunn av funksjonalitet, men utseende også. Den gir moderne ”look” til ditt hus, samt lar lyset til å gå gjennom.
Skyvedør skader ikke gulvet fordi skinnen festes bare på toppen. Skyvedør produseres på dine oppgitte mål. Hos oss finner du fire typer skyvedører: skyvedør med faste paneler, innebygde skyvedør, utenpåliggende skyvedør og rustikk skyvedør. Bestill denne praktiske interiørdetaljen nå!

Utenpåliggende skyvedør

Denne løsningen er egnet for de som ikke vil rive veggen. Du kan godt ha en skyvedør som ikke krever ekstra forberedelse! Velg tenpåliggende skyvedør i glass. Dette alternativet er en unik måte til å skille rommene på uten å måtte rive veggene i huset. Døren er laget av 6 mm klart herdet glass og metall og er pulvelakkert i RAL9005 (andre farger er også mulige). Skinnen festes på toppen. Styremekanismen legges på gulvet.

Skyvedør med faste paneler

Det skandinaviske interiøret inneholder først og fremst store men minimalistiske detaljer. Har du en bred åpning som du tenker på å innrede? Velg glass skyvedør i metall med faste paneler. Her kan de to midterste dørbladene skyves på faste sidefelter på sidene, noe som
sparer plassen og gir lys. Døren er laget av 6 mm klart herdet glass og metall og er pulvelakkert i RAL9005 (andre farger er også mulige). Skinnen festes på toppen. Styremekanismen legges på gulvet.

Innebygde skyvedør

Vil du ha en så bred åpning som det er mulig? Bestill en innebygd skyvedør som skyves inn i veggen. Funksjonell løsning for dine behov som ikke belaster dine rom. Døren er laget av 6 mm klart herdet glass og metall og er pulvelakkert i RAL9005 (andre farger er også mulige). Skinnen festes på toppen. Styremekanismen legges på gulvet.

Rustikk skyvedør

Vanlige skyvedører i glass med moderne skinner er kjedelig for deg som er kresen? Vi har en løsning som sikkert skal oppfylle dine ønsker! Dominius kan lage rustikk skyvedør med en ekstraordinær skinne som er både estetisk og minimalistisk. Døren er laget av 6 mm klart herdet glass og metall og er pulvelakkert i RAL9005 (andre farger er også mulige). Skinnen festes på toppen. Styremekanismen legges på gulvet.
Alle konstruksjoner laget av DOMINIUS er produsert uten skinne på gulvet.. En slik løsning bidrar til å bevare integriteten i de adskilte rommene. Den populære skandinaviske estetikken og den industrielle stilistikken passer også godt til alle rom. Et slikt interiør er preget av praktiske, funksjonelle og rene linjer. Målet med DOMINIUS er å gi praktiske og funksjonelle løsninger uten å ofre estetikk og langvarig stil.

Eksempler på vårt arbeid / Skyvedører

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)