Skyvedører

 

Skyvedører i metall og glass er en av de mest funksjonelle løsningene som det finnes! Du trenger ikke å bekymre deg lenger om fløydører som tar god plass. Skyvedører er nå meget populære i skandinavisk interiør ikke bare på grunn av funksjonalitet, men også for sitt moderne utseende. Den populære skandinaviske estetikken og den industrielle stilen passer godt til alle rom. Skyvedørskonstruksjoner laget av Dominius er produsert uten bunnskinne. Skinnen festes på toppen og styremekanismen legges på gulvet. En slik design gir romfølelse og bidrar til å bevare integriteten i de adskilte rommene. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet og verdsetter en slitesterk og langvarig design. Skyvedører bestilles etter mål, leveres med forskjellige typer glass eller speil, metallprofilene kommer i alle RAL farger. Målet til Dominius er å tilby praktiske og funksjonelle løsninger uten å ofre estetikk og en langvarig stil.

Utenpåliggende skyvedør

Denne løsningen er egnet for de som vil ha et praktisk romskille uten å rive vegg. Du kan godt ha en skyvedør som ikke krever ekstra forberedelse, bare velg utenpåliggende skyvedør i metall og glass. Man kan velge mellom enkel- eller dobbel utenpåliggende skyvedør, samt med og uten sidefelter. Design kan tilpasses dine ønsker. Rammen i metall kan pulverlakkeres i klassisk svart, hvit eller andre farger. Slik vil skyvedøren perfekt gjenspeile din personlighet. Fyll rommet ditt med lys og spar plassen i hjemmet ved å installere en skyvedør fra Dominius.

Utenpåliggende-enkel-skyvedør-i-metall-med-glass-installert-i-minimalistisk-interiør
dobbelskyvedør-i-metall-med-glassruter-og-smart-glass

Skyvedør med faste sidefelter

Har du en bred åpning som du tenker på å innrede? Skyvedører med faste paneler er den perfekte løsningen som passer både i små og store rom. Her kan de to midterste dørbladene skyves på sidene. En slik design sparer plassen i rommet og beholder en stilrent, lyst og åpent interiør. Skyvedører i metall og glass kan enkelt tilpasses dine ønsker. Vårt mål er å tilby personlig skreddersydde produkter med forskjellige glasstyper, farger på metall og design. 

Innebygd skyvedør

Innebygd skyvedør er litt spesiell, fordi den skyves inn i veggen. Innebygde skyvvedører er en plassbesparende løsning som oppfyller både et moderne og klassisk interiør. Skinnen festes kun på taket og en liten styringsdetalj legges på gulvet. Skyvedører kommer med SoftClose-løsning, noe som bremser skyvedøren slik at den lukkes mykt. Dørene er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet. Derfor er det mulig å tilby våre kunder en langvarig, slitesterk og funksjonell interiørløsning.

Innebygd-enkel-skyvedør-i-metall-og-glass-som-skiller-bad-og-soverom
Utenpåliggende-skyvedør-i-metall-med-glass-i-rustikk-stil

Rustikk skyvedør

Vanlige skyvedører i glass og metall med moderne skinner er kjedelige for deg som er kresen? Vi har en løsning som sikkert skal oppfylle dine ønsker! Dominius lager rustikke skyvedører med en ekstraordinær skinne som er både estetisk og minimalistisk. Skyvedører i rustikk stil passer perfekt i hytteinteriør. Dørene med en slik design gir mer kos, ro og gjør plassen unik. Velg våre måltilpasset skyvedører og fyll ditt interiør med unikhet.

Teleskop skyvedør

Har du en åpning som du vil fylle med en stillig plassbesparende dørløsning? Teleskop skyvedører er en perfekt løsning for deg. To- eller tredelte skyvedører kan lages med en teleskopskinne, som gjør at du komfortabelt kan skyve flere dørblader samtidig ut av en utsparing i vegg – praktisk og funksjonelt! Man kan velge mellom mer enn 200 farger på metallrammer, tusenvis av forskjellige typer glass og unike utforminger.

Teleskopiske-skyvedører-med-to-dørblad-som-skyves-inn-i-veggen
Skyvedor-med-faste-paneler-smijernsdor-i-metall-med-glass-pris-

Skyvedør til garderobe

Er du på jakt etter en unik måte å innrede din walk-in garderobe på? Velg en pen og stilig løsning med skyvedører. Dørene kan leveres med klart, rillet, sotet eller annen type glass. Et populært valg for garderobe skyvedør - skyvedør med speil. En slik design gir romfølelse og blir en funksjonell og pratisk interiørløsning. Våre skyvedører kan bestilles etter mål og egne ønsker. Du kan velge designet du liker - fra farger til rammeutforming.

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)