Ytterdører og -vinduer i aluminium

 

Dominius tilbyr ytterdører og vinduer i aluminium. Designløsninger med Reynaers og SCHUCO aluminiumsprofiler vil skape et luftig og stilrent preg til hjemmet ditt. Dører og vinduer i aluminium produseresetter kundens ønsker og mål – vi tilbyr et bredt utvalg av RAL-farger, former, tilbehør og design – alt som møter din personlighet og livstil. Aluminiumsprofiler forsikrer et høyt nivå av komfort og kvalitet. Våre aluminiumsdører -og vinduer har pakninger for å sikre vann- og vindtetthet, samt varmeisolasjon. Aluminium er et av de sterkeste og mest holdbare byggematerialene som finnes. Aluminiumsdører -og vinduer påvirkes ikke av UV-stråler, fuktighet, korroderer og deformeres ikke. Lettvekts dør i aluminium oppfyller de høyeste standardene på grunn av stabilitet, holdbarhet og langvarighet, derfor vil de tjene deg i over 40 år.

Slagdører

Et minimalistisk design med slanke profiler vil skape en harmonisk visuell tiltrekning. En perfekt løsning for moderne arkitektur som oppfyller standardene til sikkerhet og varmeisolasjon – designet for å håndtere alle typer værforhold.  Kan produseres som inn- og utadslående aluminiumsdører eller svingdører.

Ytterdører i aluminium uten glass

Vinduer

Vinduer med slanke profiler i aluminium lar deg til å få mest mulig ut av det naturlige dagslyset, noe som gjør enhver plass mer tiltalende, hjemmekoselig og varmere. Høykvalitets solide aluminiumsvinduer kan produseres som faste eller åpningbare enten innover eller utover. 

Skyvedører

Benytt av en inspirerende utsikt uten å forlate hjemmet ditt med aluminiumsskyvedører. Et bredt utvalg av åpningsmuligheter, smale, stilrene aluminiumsrammer og estetisk utseende vil implementere både eksteriøret og interiøret. En rekke åpningsalternativer er tilgjengelige, fra en enkelskinne, som kan skjules inn i veggen, til en flersporsskinne for store åpninger. Skyvedører gir den mest uavbrutt utsikten da de består av færre, bredere dørblader med større glassruter. Systemet, som har utmerkede isolasjonsegenskaper, er en slitesterk og energibesparende løsning. Skyvedører har en heveløsning av høy kvalitet som forbedrer et ergonomisk og komfortabelt liv.

Aluminiums skyvedører med klart glass
Aluminiums foldedører installert i terassen ved skogen

Foldedører

Passer for enhver arkitektonisk stil, foldedører med aluminiumsprofiler og et skinnesystem gir muligheten til å utnytte plassen maksimalt. Med foldedører kan du åpne hele døråpningen for å skape den sømløse overgangen mellom hjem og hage. Aluminiumsfoldedør har estetiske og slanke rammer, noe som gir en større utsikt, maksimal gjennomsiktighet og komfort. 

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)