Trapper

 

Minimalistisk interiør er ikke overflodet med gjenstander, og derfor er trappevalg særlig viktig når man innredder hjemmet sitt i minimalistisk interiør. Dominius tilbyr et bredt utvalg av trapper i forskjellige materialkombinasjoner. Vi setter pris på kundens ideer og er klare til å implementere dem. 

Trapp

Våre moderne trapper er laget av lyst ask, eik eller furu og et stilrent metallrekkverk, og vil gi hjemmet ditt et lyst og elegant preg. Vår svingtrapp eller rett trapp, med svart rekkverk i stål og lysbeiset, lakkert ask, vil skape et unikt og sofistikert blikkfang i rommet. Denne trappen passer perfekt inn i et minimalistisk og skandinavisk interiør og vil være med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt.

Trapper er ofte et sentralt element i et hjem, og kan bidra til å skape en god atmosfære og en følelse av romslighet. Det er derfor viktig at du velger trapper som passer inn i hjemmet ditt, både når det gjelder stil og materialvalg.

Hos oss kan du få hjelp til å velge den perfekte trappen for akkurat ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av trapper i ulike stiler og materialer, slik at du kan finne noe som passer akkurat dine ønsker og behov. Uansett om du ønsker en klassisk tretrapp, en moderne ståltrapp eller noe helt annet, så kan vi hjelpe deg.

Kontakt oss for å få et tilbud på trappene dine og la oss hjelpe deg med å forvandle hjemmet ditt med våre elegante trapper. Vi ser frem til å høre fra deg!

Metalltrapp med eik trinn

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)