Metallvegg

 

Leter du etter enkle måter å skille rom på og bevare integriteten og det naturlige lyset? Funksjonelle glass- og metallvegger vil sikkert leve opp til dine forventninger. Dette er et perfekt valg for store og små boliger og kommersielle lokaler hvor man ønsker å beholde interiørets letthet og rene linjer. Vi tar spesielt hensyn til kvaliteten på Dominius produkter. Vi bruker kun materialer og teknologier som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene i vår produksjon. Vi aspirerer at våre produkter blir verdsatt ikke bare på grunn av eksklusiv design og funksjonalitet, men også for holdbarhet. Vi forstår at hvert hjemmeområde er helt unikt, har forskjellige behov, og derfor unngår vi standardløsninger. Her får du et produkt av høykvalitet som er både estetisk og holdbart. Ta kontakt med oss nå og få et godt tilbud som passer dine behov og ønsker! Det store Dominius sortimentet består av følgende typer partisjoner:

Glassvegg

Metall- og glassvegger laget av Dominius gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. 

Funksjonalitet

Moderne metallvegger får mer og mer oppmerksomhet i det moderne interiøret. Glassveggen med herdet glass er en funksjonell og estetisk løsning for de som ønsker å dele rommet og bevare lys og rommets helhet.  

Tilpasning

Hele konstruksjonen kan produseres i forskjellige størrelser, farger, og få forksjellige funskjoner (dekorasjon, isolering mot lyd, skjerm). Velg glasstype og farge på metall som passe personligheten din best. Slik kan glassveggen enkelt tilpasses til boligen din. 

Glassvegger kan leveres enten med glassdører eller som en fast vegg. Skap en kreativ romdeling med Dominius fast glassvegg i metall!

Metallvegg-med-glass-og-ruter-skiller-to-områder-og-fungerer-som-en-partisjon
Metallvegg-med-glass-på-mål-Dominius-i-hvitt-interiør

Glassvegg elementer

Hos oss får du lekre glassvegger med metallrammer som du kan bruke som romdeler, lydisolerende vegger eller ganske enkelt – som stilige interiørelementer. 

Funksjonalitet

Glassvegger kan leveres med isolerende glass, slik at din nye rommet blir isolert mot lyd. Velg glasstype som passer personligheten din og stilen din best. Rommet kan bli et avslappende og rolig rom fullt av det naturlige lyset. Glassveggen tilpasses dine behov og ønsker - den kan leveres i svart eller andre farger fra RAL-paletten.

Tilpasning

Veggene kan enkelt tilpasses boligen din på grunn av et bredt utvalg av glass, farger og størrelser. Du kan til og med skape et eget rom som er laget av glassvegg elementer. 

Mulighetene er uendelige. Skap et luftig preg i interiøret ditt og fyll helle hjemmet med lys.

Glassvegg til vinrom

Glassvegg med metallramme til vinrom skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Glassvegger til vinrom er laget til ditt trendy og moderne hus som krever noe ekstra. 

Funksjonalitet

Dominius leverer vegger som kan lages med isolert glass og terskler for bedre varmeisolasjon. Man kan velge forskjellige glasstyper som hindrer direkte lys og beskyter din eksklusive vinkolleksjon.

Tilpasning

Slitesterke profiler i metall kan males i forskjellige farger, slik at vinskapet ditt passer din unike personlighet. 

Hos oss kan du designe eksklusive og autentiske interiørløsninger. Bli kreativ!

metallvegg-med-glass-danner-et-vinrom-sort-profil-og-klart-herdet-glass
dusjvegg-i-metallramme-og-glass-i-hvit-moderne-bad-Dominius-dusjvegg

Dusjvegg

Dominius dusjvegg er laget av solid glasskonstruksjon med en svart ramme i aluminium og kan installeres i en nisje mellom strukturer av et annet materiale. 

Funksjonalitet

Det minimalistiske designet passer for baderom i både skandinavisk og industriell stil. Glassvegger produseres med herdet glass som oppfyller behov for trygg og funksjonell bruk. Glasset som er belagt med nanopartikler sikrer en praktisk og lett vedlikehold. 

Tilpasning

Svarte profiler kan brukes til å oppfylle helheten av modernisme eller for å gi en unikhet til de klassiske omgivelsene. Glassvegger oppfyller behov for komfort, lys, moderne utseende og gir et unikt og elegant preg i baderommet. 

Dusjvegg er en perfekt løsning for deg som ønsker å oppnå et maksimalt resultat ved å bruke minimal plass i rommet.

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Hvor har du hørt om oss ifra?

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)