fbpx

Dusjdør, dusjdører

  • Home
  • /
  • Dusjdør, dusjdører

Badet er et av de mest intime rommene i huset, der rennende vann gir mer energi om morgenen og vasker bort dagens bekymringer om kvelden. DOMINIUS dusjhjørne og dører gjenspeiler de viktigste elementene i den skandinaviske estetikken: kvalitet, minimalisme og funksjonalitet. Kombinasjoner av herdet glass og metall vil gi ditt bad en følelse av orden, renslighet og vil naturlig matche utsikten av rennende vann. Et bredt utvalg av teknologiske og designløsninger gjør det mulig å tilpasse seg unike kundebehov og ikke-standard rom. DOMINIUS forslag til bad:

Dusjkabinett

Dusjkabinett metall med glass Dominius AS

Dusjkabinett som har vegger og håndtak på begge sider kan skape et moderne og moteriktig bilde. Høyde av vegg er 200cm og sikkerhetsglass er 8 mm i tykkelse. Disse vil gi ditt bad en eksklusiv persepsjon.

Dusjkabinett med svarte rammer passer særlig med industristil bad. Geometriske motiver fra et moderne, by-fylt interiør av dusjkabinett vil gi et inntrykk av dynamikk. Den originale løsningen er en kombinasjon av et moderne dusjkabinett og et vintage-dekorert bad. I dette tilfellet vil kontrasten fremheve interiørets unike. Den minimalistiske konstruksjonen av dusjkabinett vil forstørre det lille badet visuelt. Romfølelsen og estetikken skal fremheves i et interiør hvor lyse farger dominerer. De lyse og pastellfarger som passer sammen med svart dusjkabinett konstruksjoner, vil skille seg ut som et element og skape helheten. Dusjkabinett som har høy kvalitet og enkelt vedlikehold vil bli den hovedaksenten på badet som tillater å implementere unike interiørløsninger.

Bildet viser dusjkabinett med dusjdør.

Industriell svart dusjvegg

Industriell svart dusjvegg-3

Dusjdør som har vegg og håndtak på begge sider kan skape et moderne og moteriktig bilde. Høyde av vegg er 200cm og sikkerhetsglass er 8 mm i tykkelse. Disse vil gi ditt bad en eksklusiv persepsjon.

Dusjvegg med håndtak kan bli brukt både som skillevegg og dusjdør. En solid glasskonstruksjon med svart ramme kan installeres i en nisje mellom strukturer av et annet materiale eller med glassdusjvegger. Det minimalistiske designet passer både med skandinavisk- og industriellstil på badet.  Svarte profiler kan brukes til å oppfylle helheten av modernisme eller for å gi unikumet til de klassiske omgivelser. Dusjdøren kan bli et element av et plassintegritet eller omvendt en partisjon av rommet og dette avhenger av interiøret. Dusjvegg, selv i et lite rom, gir mulighet til å skape inntrykk av et romslig dusjhjørne. Dette er en fin løsning for deg som vil oppnå maksimalt resultat ved å bruke minsteplass i rommet.

Bildet viser fast dusjvegg.

Dusjdør med vegg

Dusj metall dør med glass

Dusjdør som har vegger og håndtak på begge sider kan skape et moderne og moteriktig bilde. Høyde av vegg er 200cm og sikkerhetsglass er 8 mm i tykkelse. Disse vil gi ditt bad en eksklusiv persepsjon.

Konstruksjonen av dusjdør og dusjvegg er en praktisk løsning for deg som vil ha en hjørnedusj. Veggene i rommet utfører en funksjon av veggene i dusjkabinett og dermed blir plassen i baderommet brukt maksimalt. Dusjdør med vegg består av firkantede elementer som har svarte profiler. Dette designet gir badet estetikken, spesielt i det minimalistiske interiøret. Når det gjelder farge, passer svarte profiler godt med både lyse og mørke toner. Dette skaper en kontrast ved å fremheve designet av dusjhjørne (i et lyst interiør) eller oppfylle en følelse av integriteten (i et mørkt interiør). Takket være innovative teknologier kan en dusjdør med en vegg monteres direkte på gulvet eller på basen av dusjkabinett, og kan kompletteres med glassdusjvegger.

Bildet viser fast glassvegg med dusjdør

Moderne rammeløs dusjdør

Dusjdør i glass

Glassbelagt med hydrofobe nanopartikler gjør det mulig å rengjøre ulike urenheter, kalkavsetninger og såpedispensere. Vi bruker høykvalitets slitesterke detaljer. Krom gir produktet ekstraordinær hardhet og motstand. Vi bruker magnetiske seler som gir god vanntetthet.

Rammeløs dusjdør betyr den høyeste kvaliteten og lettheten på ditt bad. Rammeløs dusjdør skaper et inntrykk av letthet, men samtidig viser sterkhet og holdbarhet og gir badet en følelse av mye plass. Ingen tilleggsdetaljer trenges, bare konstruksjonen av massivt glass og krom som passer perfekt til ethvert bad. Slike dusjdører kan oppfylle forskjellige visjoner: løsninger for dusjhjørner, skillevegger eller komplettering med andre deler og detaljer. Ved å implementere unike ideer blir praktiske behovene for funksjonalitet også dekket maksimalt. Glass med hydrofobe nanopartikler gir enkelt vedlikehold og beskytter mot skadelige effekter av fuktighet. Innovative tetningsdetaljer hjelper til å oppnå maksimal vanntetting. Rammeløse dusjdører er en løsning som oppfyller de høyeste standarder for praksis og kvalitet.

Alle konstruksjoner laget av DOMINIUS er produsert uten terskler. En slik løsning bidrar til å bevare integriteten i de adskilte rommene. Den populære skandinaviske estetikken og den industrielle stilistikken passer også godt til baderom. Dusjhjørne med svartmetallelementer har blitt en lys interiør aksent, som er kombinert md lyse fliser og naturlig belysning. Et slikt interiør er preget av praktiske, funksjonelle og rene linjer. Et spesielt hydrofobt glassbelegg gjør det lettere å vedlikeholde produktet. Dusjdøråpnings måter er tilpasset individuelle behov og muligheter i hvert rom. Målet med DOMINIUS er å gi badene praktiske og funksjonelle løsninger uten å ofre estetikk og langvarig stil.

Eksempler på vårt arbeid / Dusjdører

Kontakt oss - Bestill din egen

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)