Når det kommer til å oppgradere inngangen til hjemmet ditt, er montering av en metalldør med glass en elegant og funksjonell løsning. Vårt brede utvalg av metall- og glassdører gir deg muligheten til å velge en interiørløsning som ikke bare passer perfekt til dine behov, men også til din personlige stil.

dobbeldør, smijernsdør

Problemfri installasjon

Enten du foretrekker en moderne og minimalistisk utvendig eller ønsker å tilføre et snev av luksus til interiøret, har vi metalldører som vil imøtekomme dine ønsker. Dominius metalldører er tilgjengelige for de som ønsker en rask og problemfri installasjon. De som liker å ta saken i egne hender, kan montere selv problemfritt.

En løsning for en hver smak

Våre metalldører leveres med klare instruksjoner for montering, noe som gjør prosessen enkel og tilgjengelig for alle. Uansett om du ønsker å forbedre inngangen din, ved å skape et imponerende førsteinntrykk, eller live opp hjemmet ditt med en elegant kombinasjon av klart glass og stål på kjøkkenet eller stuen, vi har den rette løsningen for deg.

glassdør i metall

Dør som oppfyller dine behov

Våre metalldører er tilgjengelige for både innvendig og utvendig bruk, og du kan velge mellom ulike design og farger som passer din smak. Hos oss handler det ikke bare om stil. Det handler om å velge en dør som oppfyller dine behov. Alle ekstra funksjonelle deler (pakninger, automatiske terskler, håndtak) er allerede installert for å gjøre arbeidet ditt enklere.

Slapp av og la oss montere

Vi tilbyr også tjenestene til vårt profesjonelle team. Dominius har vi kontroll over all kommunikasjon mellom håndverkere, og fremfor alt har vi det endelige målet: din nye fine glassvegg eller dør som vil gi ditt hjem et løft. Det vil ta betydelig mindre energi og tid for deg hvis vi tar oss av hele prosessen. Vi tror virkelig at en kunde ikke må gjøre noe mer enn å bestille. Bestill og la oss gjøre resten for deg.

glassdør i metall med bue
glassdør med buet ramme i metall

Uendelige muligheter

Utforsk vårt utvalg i dag, bestill en metalldør med glass som passer perfekt til ditt hjem, og gi rommet ditt den elegante oppgraderingen den fortjener. Med våre dører kan du enkelt finne den rette balansen mellom funksjonalitet, stil og sikkerhet.