Det minimalistiske interiøret er like unik som din personlighet.


DOMINIUS spesialister utfordrer alltid seg selv til å lage et slikt interiør i huset at det blir en fortsettelse av kundens personlighet, refleksjon og som skal naturlig utfylle kundens livsstil. Ved å arbeide med individuelle bestillinger, kan vi lage unike løsninger som tilfredsstiller din personlig visjon om rommet.

Vil du fremheve din stil, tilnærming til estetikk og klær? Ulike metall- og glass skillevegger kan bli til en garderobedør. Klær, farger og teksturer som er bak glassdør, vil utfylle det rene og sømløse rommet. Kanskje du liker vannbehandlinger også? Dusjpartisjonene våre vil understrekke motivet med rennende vann, følelse av friskhet og vil bli en refleksjon av baderitualet.

Vil du gi interiøret en historisk ånd og opprettholde den skandinaviske stilen? DOMINIUS metall- og glassdører, basert på ”True divided – light” teknologi, vil utfylle plassen med en unik arkitektur og forbli funksjonell.

Produktene våre er baserte på mange års arbeidserfaring, så vi kan modig tilby ikke-standard løsninger: vi kombinerer forskjellige glass- og teksturtyper, vi er i stand til å tilpasse oss unike interiører og behov.

Individuelle løsninger av DOMINIUS skaper et hjem som lar kunden være seg selv.