Leter du etter en måte til å skille rom på ved å bevare integritet og naturlig lys? Funksjonelle skillevegger av glass og metall hjelper til å oppfylle dine forventninger. Dette er et perfekt valg for bolig- og kommersielle lokaler hvor man ønsker å beholde interiørets letthet og rene linjer. Vi tar spesielt hensyn til kvaliteten på Dominius produkter. Vi bruker kun materialer og teknologier som oppfyller høyeste kvalitetsstandarder i vår produksjon. Vi aspirerer at våre produkter blir verdsatt ikke bare på grunn av eksklusiv design og funksjonalitet, men også for holdbarhet. Vi forstår at hvert hjemmeområde er unikt, og derfor unngår vi standardløsninger. Dominius sortiment består av følgende typer partisjoner:

Glassvegg

Metall- og glasskillevegger laget av Dominius gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. Veggen kan produseres i forskjellige størrelser og farger, og slik kan den enkelt tilpasses til boligen din. Skap en kreativ romdeling med Dominius fast glassvegg i metall!

Metallvegg med glass og ruter skiller to områder og fungerer som en partisjon
Glassvegg og metall elementer for garderobe

Glassvegg elementer

Hos oss får du lekre glassvegger med metallrammer som du kan bruke som romdeler, lydisolerende vegger eller ganske enkelt – som stilige interiørelementer. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din på grunn av ulike glass, farger og størrelser. Du kan til og med skape et eget rom som er laget av glassvegg elementer. 

Glassvegg til vinrom

Glassvegg i metallramme for vinrom skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Vinrom vegg er laget til ditt trendy og moderne hus som krever noe ekstra. Slike vegger kan også lages med isolert glass og terskler for bedre varmeisolasjon. Man kan velge forskjellige glasstyper som hindrer direkte lys. 

Metallvegg med glass for ditt eget vinrom
Dusjvegg-i-metall

Dusjvegg

Dominius dusjvegg er laget av solid glasskonstruksjon med en svart ramme og kan installeres i en nisje mellom strukturer av et annet materiale. Det minimalistiske designet passer for baderom i både skandinavisk og industriell stil. Svarte profiler kan brukes til å oppfylle helheten av modernisme eller for å gi en unikhet til de klassiske omgivelsene. Dusjvegg er en perfekt løsning for deg som ønsker å oppnå et maksimalt resultat ved å bruke minimal plass i rommet.

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)