Leter du etter måter å skille rom på ved å bevare integritet og naturlig lys? Funksjonelle skillevegger av glass og metall hjelper til å oppfylle dine forventninger. Dette er et perfekt valg for bolig- og kommersielle lokaler hvor man ønsker å beholde interiørets letthet og rene linjer. DOMINIUS sortiment består av følgende typer partisjoner:

Dominius AS metallvegg med skyvedør

Kombinert metallvegg deler to kjøkken fra stue. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med klassisk håndtak og lås på enkelt dør, og integrert håndtak på skyvedør. Skyvedørs systemet kan festes til tak eller vegg. Dør designet uten bunnskinne.

Dominius AS vinnrom vegger med dør

Dette skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt.
Vinrom vegg for ditt trendy og moderne hus. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Døren kan bestilles med klassisk håndtak og lås. Vinrom dør kan også lages med isolert glass og terskler for bedre isolasjon.

Glassvegger med metallrammer

Hos oss får du lekre glassvegger med metallrammer som du kan bruke som romdeler, lydisolerende vegger eller ganske enkelt – som stilige interiørelementer. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din på grunn av ulike glass, farger og størrelser. Du kan få veggene i korrosjonsbestandig galvanisert stål, noe som gir lang levetid og et vakkert resultat – år etter år. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Metallveggelementer

Metall- og glasskillevegger laget av DOMINIUS gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. Veggen kan produseres i forskjellige størrelser. Vi bruker herdet glass. Veggen er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Den kan enkelt tilpasses til boligen din på grunn av ulike glass, farger og størrelser. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Vi tar spesielt hensyn til kvaliteten på DOMINIUS produkter. Vi bruker kun materialer og teknologier som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene i vår produksjon. Vi aspirerer at våre produkter blir verdsatt ikke bare på grunn av deres eksklusive design og funksjonalitet, men også for dere holdbarhet. Vi forstår at hvert hjemmeområde er unikt, og derfor unngår vi standardløsninger. Takket være erfaringene, vår klare verdier og stadige forbedringer, kan vi virkeliggjøre selv det mest kompliserte prosjektet.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)