n nn nMetallvegger - Dominius AS
Har du noen spørsmål? (+47) 40 98 29 97
  • en
  • nb

Metallvegger

Metallvegg og dør Metalldør or vegg Ståldør og vegg (11)

Dominius AS metallvegg med enkelt dør og skyvedør

Kombinert metallvegg deler to soverom fra stue. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med klassisk håndtak og lås på enkelt dør, og integrert håndtak på skyvedør.

Vinnrom metall vegg med glass

Dominius AS vinn rom vegger med dør

Dette skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Vin rom, vegger for ditt trendy moderne hus.

Metallveggen med glass

Glassvegger med metallrammer

Hos oss får du lekre glassvegger med metallrammer som du kan bruke som en romdeler, lydisolerende vegg eller ganske enkelt som et stilig interiørelement. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din med ulike glass, farger og størrelser. Du kan få veggene i korrosjonsbestandig, galvanisert stål, noe som gir lang levetid og et vakkert resultat – år etter år. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Element metallveggen av Dominiu -AS

Metallveggelementer

Kan gjøres i forskjellige størrelser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din med ulike glass, farger og størrelser. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

Navn *

Tlf *

Bedrift

Hvor har du hørt om oss? *

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)