fbpx

Metallvegger

Skyvedør med glass metalldører oslo industriell designdør Glassdører innvendig glassdør dør med glass bergen beste dør i aluminium med glass Skyvedør med glass Foldedør Dominius (2)

Dominius AS metallvegg med skyvedør

Kombinert metallvegg deler to kjøkken fra stue. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med klassisk håndtak og lås på enkelt dør, og integrert håndtak på skyvedør. Skyvedørs systemet kan festes til tak eller vegg. Dør designet uten bunnskinne.

Vinnrom metall vegg med glass

Dominius AS vinn rom vegger med dør

Dette skaper et lyst og luftig preg og er med på å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Vin rom, vegger for ditt trendy moderne hus. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med klassisk håndtak og lås. Vinn rom dør kan lages med isolert glass og terskler for bedre isolasjon.

Metallveggen med glass

Glassvegger med metallrammer

Hos oss får du lekre glassvegger med metallrammer som du kan bruke som en romdeler, lydisolerende vegg eller ganske enkelt som et stilig interiørelement. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din med ulike glass, farger og størrelser. Du kan få veggene i korrosjonsbestandig, galvanisert stål, noe som gir lang levetid og et vakkert resultat – år etter år. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Element metallveggen av Dominiu -AS

Metallveggelementer

Metal- og glass skillevegger laget av DOMINIUS gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. Kan gjøres i forskjellige størrelser. Vi bruker herdet glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Veggene kan enkelt tilpasses til boligen din med ulike glass, farger og størrelser. Vi tilbyr dessuten et SLIM-veggsystem med ekstra slanke profiler som skaper en fleksibel og kreativ romdeling.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)