I dagens moderne hjem og restauranter blir vinrom med glassvegger og -dører stadig mer populære. Hos Dominius AS er vi stolte av å tilby skreddersydde løsninger som kombinerer eleganse med funksjonalitet. Våre produkter sikrer ikke bare et estetisk tiltalende utseende, men oppfyller også de høyeste standardene for vinlagring.

glassdør til vinrom

Tilpasningsmuligheter med glassvegger og -dører

Når du velger glassvegger og glassdører til ditt vinrom, får du muligheten til å tilpasse designet etter dine behov og preferanser. Dominius AS tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, fra valg av glass- og metalltyper til ulike farger og finish. Uansett om du ønsker et minimalistisk og moderne utseende eller et mer klassisk design, kan vi hjelpe deg med å realisere din visjon.

Vi tilbyr også ulike typer glass, inkludert klart glass, frostet glass og tonet glass. Dette gir deg fleksibiliteten til å skape det perfekte vinrommet som både beskytter mot UV-stråler og viser frem din vinsamling på best mulig måte.

Krav til vinlagring

For å sikre at vinen din oppbevares på best mulig måte, er det viktig å følge visse lagringskrav. De grunnleggende kravene til vinlagring inkluderer:

- Temperatur: Vinen bør lagres ved en konstant temperatur, ideelt sett mellom 12-14°C. Temperaturvariasjoner kan skade vinen.

- Fuktighet: En relativ luftfuktighet på rundt 60-70% er ideell for å forhindre at korkene tørker ut og slipper luft inn i flasken.

- Lys: Direkte sollys kan skade vinen, derfor er det viktig å beskytte vinrommet mot UV-stråler.

- Vibrasjoner: Vin bør lagres på et sted med minimal vibrasjon, da konstant bevegelse kan forstyrre modningsprosessen.

glassvegg til vinrom
glassvegg med dør under trapp vinrom

Isolerglass for optimal temperaturkontroll

En av de viktigste aspektene ved å lagre vin riktig er å opprettholde en konstant og optimal temperatur. Våre glassvegger og -dører er laget av isolerglass, som sikrer at temperaturen i vinrommet med kjøleaggregat holdes stabil. Isolerglass er spesielt designet for å redusere varmetap og forhindre kondens, noe som er avgjørende for å opprettholde kvaliteten på vinen din.

Fordeler med glassvegger til vinrom

Å velge glassvegger til vinrommet gir en rekke fordeler utover estetikk og temperaturkontroll:

- Visuell appell: Glassvegger gir en moderne og luksuriøs følelse. En vinsamling som vises, blir en flott visuell aksent i hjemmet eller restauranten.

- Optimal utnyttelse av plass: Glasspartisjoner er ekstremt tynne og kompakte, så disse strukturene vil maksimalt spare plass i rommet, noe som gir en følelse av åpenhet og romslighet. Dette er spesielt viktig i mindre rom.

- Lett vedlikehold: Glassvegger er enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som sikrer at vinrommet alltid ser rent og innbydende ut.

- Sikkerhet: Isolerglass gir også ekstra sikkerhet ved å være mer robust og slitesterkt enn vanlig glass. Dette beskytter både vinen og vinrommet mot skader.

vinrom med dobbel glassdør

Et vinrom med glassvegger og -dører fra Dominius AS kombinerer stil og funksjonalitet på en unik måte. Med muligheten til å tilpasse designet, samt bruk av isolerglass for optimal temperaturkontroll, sikrer vi at din vinsamling oppbevares under de beste forholdene. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å skape ditt perfekte vinrom.