Vinteren står for døren, og moderne hjem krever en maksimal komfort og funksjonalitet. Skill gang og stue med en varmeisolerende glassdør og få en funksjonell og moderne løsning som vil få inn mer lys og kos. Vi tilbyr en holdbar, praktisk og energibesparende designløsning som isolerer mot lyd, kulde og bringer mer lys inn i hvert hjørnet av hjemmet. Hvordan fungerer en varme- og lydisolerende glassdør i metall?

 

Glassdør mellom gang og stue

Har du en gang som du vil skille fra andre rom på grunn av kulden som kommer inn gjennom ytterdøren? Glassdør i metall er en perfekt løsning for deg. Vi bruker toppteknologi som isolerer kulden og ser estetisk tiltalende ut. Glassdør med en tett ramme og pakninger skjuler gap mellom dørramme og dør. Det sikrer en høy varmeisolasjonsevne, en god tetthet. Vi bruker ikke gulvterskler. Automatiske dørterskler, som er inne i dørene, senker ned fra døren når den er lukket for å skjule gapet mellom døren og gulvet. Slike moderne løsninger gjør at vi kan tilby en effektiv varmeisolerende interiørløsning som er både pen og praktisk. En glassdør mellom gang og andre rom slipper inn mer naturlig lys og isolerer kulden, noe som lar deg spare penger på energi.

Glassdør-i-metall-smijernsdør-ståldør-newyorker-dør-lyddempende-glassdør-varmeisolerende-glassdør-metalldør-isolerte-glassdør-som-isolerer-kulde
Glassdør-i-metall-newyorker-dør-ståldør-smijernsdør-metalldør-med-glass-industridør-måltilpasset-glassdør-innerdør-i-glass

Lyddempende glassdører

Ønsker du å glede deg over glassdører i industriell stil og i tillegg ha en funksjonell løsning som demper lyd? Dominius er de sterkeste på å tilby en lyddempende glassdørløsning. Glassdører er ikke like isolerte som vanlige innerdører. Dominius har imidlertid moderne og effektive løsninger som bidrar til å produsere glass- og metalldør med lydisolering. Vi bruker laminert 8,76 mm lydisolerende glass, automatiske dørterskler og pakninger for å redusere lydutbredelsen. Lydisolerende glass i henhold til tilgjengelige glass lydisolasjonsegenskaper basert på tester og sertifiseringer er den mest effektive løsningen for lyddemping i glassdør. Nå kan du ha en stilig og moderne interiørløsning i soverommet eller hjemmekontoret uten å bekymre deg for lydoverføring. Det laminerte lydisolerende glasset kan kombineres med glasset du liker – rillet glass, tonet glass, farget glass og andre glasstyper er tilgjengelige. Slik streber vi etter å tilby våre kunder ikke bare praktiske og funskjonelle, men også estetiske og elegante interiørløsninger.

Spar energi og få inn mer naturlig lys

Å skille uoppvarmede rom fra oppvarmede rom med glassdører har sine fordeler. Du får ikke bare en estetisk varmeisolerende løsning, men også mer naturlig dagslys som kommer inn i alle rom. Vi bruker materialer og teknologier av høyeste kvalitet, noe som gjør at vi kan tilby holdbare og langvarige interiørløsninger i industriell stil. Hengslede glassdører og glassvegger i metall er et perfekt valg for de som ønsker en god varme- og lydisolering og mye naturlig lys i hjemmet. Skap gjerne designet som matcher interiøret ditt: velg blant over 200 farger fra RAL-fargepaletten, kombiner et isolerende glass med andre glasstyper, skap det dør- og veggdesignet du ønsker. 

Glassdører-i-metall-måltilpasset-metalldør-glassdører-i-stål-ståldører-smijernsdører-dobbeldør-i-glass-og-metall.