Livet i et lite hus er koselig og unikt. Det er her du skaper minner og opplever de første øyeblikkene med dine kjære. I slikt hjem er imidlertid plassplanlegging en prioritet. Ved å bruke praktiske og estetiske designløsninger kan du bo romslig i en liten bolig. Her er det viktig å velge riktig fargepalett, møblering og benytte kreative og moderne løsninger.

Glassvegger i stedet for vanlige vegger

Ser du etter hvordan å skille soverommet fra stua og kjøkkenet i din lille bolig? Profilene til glass- og metallveggene er slanke, tynne, tar mindre plass og opprettholder helheten av rommet. Glass lar det naturlige dagslyset komme inn i hele hjemmet, og klartheten av glassdøren utnytter alle kilder til naturlig lys. Hvis du vil ha litt privatliv, velg gjerne dører og vegger i tonet, rillet eller matt glass – utvalget hos Dominius er virkelig bredt. Hva med lyd isolasjon? Vi bruker de mest avanserte teknologiene for å oppnå effektive lydisolasjonsegenskaper. På denne måten får du ikke bare en pen, men også en funksjonell interiørløsning.

glassvegg med metalldør utnytt plassen maksimalt
skyvedør med glass i metall teleskopskyvedør

Velg skyvedør for å spare mest mulig plass

Hengslede dører kan bli en virkelig utfordring i små rom. For å spare plassen i rommet, velg skyvedører. Selv om dører er laget av metall og glass, er hele konstruksjonen lett, enkelt og ergonomisk å bruke. Ved hjelp av lukkedempere vil du kunne lukke døren mykt og enkelt med én håndbevegelse, uten frykt for å knuse glasset. Metalldør er laget av slitesterkt herdet glass etter sikkerhetsstandarder. For bredere åpninger tilbyr vi teleskopskyvedører. Slik fyller du en bredere åpning med flere dørblad og oppretholder en maksimal plass i rommet.

Lyse farger

Oppretthold følelsen av et romslig hjem ved å velge lyse farger på vegger og gulv. Parkett i hvitoljet eik, lyse vegger og glassdører med lyse metallrammer vil skape en illusjon av romslighet. Et annet kjent triks er å bruke speil. Speil skaper en følelse av større plass, endrer proporsjonene til et rom, spesielt hvis de henges på lyse vegger. Dominius skreddersydde speil med metallrammer kan tilpasses til hjemmet ditt – farge, størrelse og form. Her kan du bli kreativ. 

metalldører i hvit glassdører som sparer plassen
skyvedør med speil dører som sparer plassen maksimalt

Metalldører med speil

Metalldører med speilglass forstørrer rommet visuelt og gir et elegant preg. Velg skyvedører med speilglass og dermed vil du ikke bare spare plassen i rommene, men også skape følelsen av et romslig hjem. Hvis du ønsker at døren skal blande seg sammen med de lyse veggene, velg en hvit metalldør, eller bare gi det lille huset litt karakter og velg metallrammer i lekre farger. Hvem ville ikke ha en gul eller grønn metalldør?