Glassdører har blitt stadig mer populære i moderne design, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Glassdører vil gi et elegant og sofistikert utseende til hjemmet ditt og skape muligheter for naturlig lys og en følelse av åpenhet. Men som med alle designelementer, er det viktig å være oppdatert på de nyeste trendene for å sikre at hjemmet ditt ser moderne og stilfullt ut.

Sorte rammer og detaljer

En av de mest populære trendene innen glassdørdesign er bruk av sorte rammer og detaljer. Sorte rammer gir en moderne og sofistikert følelse, og kan gi en kontrast mot lyse vegger og møbler. Det er et klassisk valg for et industrielt interiørelement. Selv om du kan skape et helt unikt interiørelement ved å velge metallet i hvilken som helst farge, hvis du ønsker en moderne og lys kontrast, er sorte dører det mest trendy valget når du kjøper dører og vegger i en industriell stil.

Svart-metalldør-med-glass-glassdør-med-svartemetallrammer-minimalistisk-design-industridør
Pocket-skyvedør-teleskop-skyvedør-innebygd-skyvedør-glassdør-i-metall-skyvedør-i-metall

Skyvedører

Skyvedører har vært en populær trend innen glassdørdesign i flere år nå, og denne trenden ser ikke ut til å avta i popularitet. Skyvedører gir en åpen og romslig følelse til ethvert rom, og er spesielt populære i rom med begrenset plass. Skyvedører finnes i en rekke forskjellige stiler, urforminger, farger og funksjonalitet. Det blir stadig mer populært å installere teleskop-skyvedør inn i interiøret. Teleskop-skyvedørene består av to eller tre dørblad og kan skyves ut av veggen samtidig. Det er den mest plassbesparende, praktisk og stilig detalj som du kan installere hjemme.

Buede profiler

Mønstre gir dørene dine en unik og personlig touch, og kan også bidra til å skape et interessant lysmønster i rommet. Solstråler, som vil trenge gjennom de ulike ornamentene til dørrammene, vil skape en unik og koselig atmosfære. Mønstrene kan være alt fra enkle geometriske former til mer komplekse buer og ellipser. Dørutformingen kan kombineres med ulike interiørelementer og skape en dynamisk og harmonisk følelse i rommet.

Dobbeldør-i-metall-og-glass-med-buet-profil-på-toppen-glassdør-i-metall-metallsdør-med-glass
Dobbeltdor-med-sidefelter-og-farget-glass-Dominius-AS-pris-på-smijernsdør-med-glass-industridør-med-glass

Farget glass

Farget glass er en annen populær trend innen glassdørdesign. Farget glass gir et kunstnerisk og interessant utseende til dørene dine og kan også gi litt personlighet til rommet. Farget glass finnes i en rekke forskjellige farger og mønstre, og du kan til og med få et tilpasset design for å matche møblene, bildene og interiørdetaljene i hjemmet ditt. Du kan frigjøre kreativiteten din og velge forskjellige farger på forskjellige glassruter på døren eller skilleveggen.

Minimalistisk design

Minimalistisk design har blitt stadig mer populært de siste årene, og denne trenden gjelder også for glassdørdesign. Enkelhet og rene linjer er nøkkelen til minimalistisk design, og dette kan enkelt oppnås med glassdører. Glassdører med 1 eller 2 sprosser per dør, ingen unødvendige detaljer gir et moderne og stilrent utseende. Færre glassruter vil gi et minimalistisk, trendy og moderne utseende hvis du ønsker å følge med interiørtrendene.

 

Dobbeltdor-i-metall-med-glass-Dominius-AS-pris-glassdør-i-metall-smijerndsør-pris.

Besøk vår Instagram eller Facebook for å se på de våre ferskeste prosjekter. Bli inspirert!