Baderommet er ofte det første stedet vi besøker om morgenen og det siste stedet vi bruker før vi legger oss om kvelden. Det er derfor viktig at dette rommet ikke bare er funksjonelt, men også estetisk tiltalende og komfortabelt å bruke. En perfekt måte å oppgradere badet ditt på er ved å installere dusjdører eller -vegger i aluminium med glass. Dette gir badet ditt et moderne og elegant utseende samtidig som det øker verdien og funksjonaliteten.

dusjvegg med dør

Planlegging og design

Før du begynner oppussingsprosessen, er det viktig å lage en grundig plan og design. Bestem deg for hvor du vil plassere dusjen og hvordan du vil at den skal se ut. Målet er å skape et romslig og innbydende dusjområde. Velg deretter dusjdører og vegger i aluminium med glass som passer til din designvisjon og budsjett. Du kan velge mellom ulike stiler og finisher som passer perfekt til din smak.

Vi har et bredt utvalg av designløsninger. Vi tilbyr rammeløse løsninger for et minimalistisk baderom, og dusjdører og - vegger med aluminiumsrammer for en mer moderne kontrasterende følelse i baderommet.

Forskjellige typer glass gir muligheten til å skape det baderommet du alltid drømte om. Frostet, rillet eller tonet glass vil gi mer privatliv, og klart glass vil skape en avslappende stemning og en perfekt dusjopplevelse.

Mål nøyaktig

Når du har valgt din dusjdør eller -vegg, er det viktig å måle nøyaktig for å sikre en perfekt passform. Feil målinger kan føre til lekkasjer og uønsket vannsøl. Dusjdører og vegger i aluminium med glass er tilgjengelige bestilles etter mål, så sørg for at du tar så nøyaktige mål  for din dusjplass som mulig.

dusjvegg i aluminium
dusjvegg i rillet glass

Forberedelse og montering

Før du monterer dusjdører og vegger, må du forberede dusjområdet. Fjern gamle fliser eller eksisterende dusjvegger om nødvendig. Sørg for at veggen der dusjdørene skal monteres, er jevn og i god stand. Deretter kan du begynne monteringsprosessen. Følg nøye instruksjonene som følger med dusjdørene og -veggene for å sikre riktig installasjon. Det kan være lurt å søke hjelp fra en profesjonell hvis du ikke har erfaring med slike prosjekter. Våre profesjonelle montører fra Dominius har en lang erfaring innen montering av glass- og metallprodukter.

Ferdigstillelse og vedlikehold

Etter at dusjdørene og -veggene er riktig installert, er det på tide å beundre det endelige resultatet. Du vil merke umiddelbart hvordan badet ditt ser mer åpent og luftig ut med den nye dusjløsningen. Husk å regelmessig vedlikeholde dusjdørene og -veggene ved å rengjøre dem med egnet rengjøringsmiddel. Dette vil bidra til å holde dem klare og skinnende.

 

dusjvegg med dør

Oppgradering av badet ditt med dusjdører og -vegger i aluminium med glass er en flott måte å modernisere rommet på. Det gir ikke bare badet ditt et elegant utseende, men det øker også verdien og funksjonaliteten. Planlegging, nøyaktige målinger, riktig forberedelse og riktig montering er nøkkelen til en vellykket oppussing. Når alt er på plass, vil du kunne nyte et mer innbydende og funksjonelt bad i mange år fremover.

 

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å velge riktige dusjløsninger for ditt bad. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere drømmebadet ditt!