Dette prosjektet illustrerer hvordan riktig bruk av materialer av høy kvalitet som stål og glass kan endre funksjonaliteten og atmosfæren i et hjem fullstendig. Derfor spilte våre ståldører med glass en avgjørende rolle i transformasjonen av dette hjemmet.

glass ståldør

Utfordringene i Startfasen

Utfordringene tydelige. Mørke ganger og en stue med begrenset naturlig lys gjorde rommet klaustrofobisk. Våre kunder ønsket en åpen og lys følelse, men det krevde en nøye planlegging av design og valg av riktige produkter. Målet var å skape et rom som føltes både større og lysere uten å miste den koselige atmosfæren.

Valg av Materialer og Design

For å oppnå dette valgte vi å bruke ståldører med klart glass. Ståldører er ikke bare holdbare, men de gir også et moderne og elegant uttrykk som kan tilpasses ulike designstiler. Ved å bruke glass i dørene, kunne vi slippe inn mer naturlig lys i rommet, noe som skapte en umiddelbar lysere og mer åpen følelse. Sone mellom gang og stue ble mer åpen og inviterende.

ståldør
skyvedør i stål og glass

Implementering av Ståldører og Skyvedører

Disse dørene, som er både funksjonelle og estetisk tiltalende, leveres i forskjellige størrelser og design for å møte kundenes ønsker. Bruken av ståldører ga ikke bare en industriell stil, men glasspanelene i dørene tillot lys å strømme fritt mellom rommene.

Vi inkluderte også en skyvedør med stålrammer og glasspaneler. Skyvedøren er en utmerket løsning for å spare plass og samtidig gi et stilrent uttrykk. Dette gjorde det mulig å åpne opp rommene helt eller delvis, avhengig av behovet for luftighet.

Økt Lysgjennomstrømning med Glassdører og Vinduer

En annen viktig del av prosjektet var å forstørre lysåpnigen og legge til faste vinduene som lot mer lys komme inn. Sammen med glasspanelene i ståldørene, bidro de nye faste vinduene til en dramatisk økning i lysgjennomstrømningen i begge rommene.

skyvedør close up
skyvedør i stål og glass

Tilpasning til Kundens Ønsker

Hver kunde har sine egne ønsker og behov. Vi sørget for å levere produkter som kunne tilpasses både i størrelse og design. Våre ståldører og skyvedører er tilgjengelige i forskjellige stiler, slik at vi kunne møte kundens spesifikke ønsker. Denne fleksibiliteten er en av våre styrker, derfor tilbyr vi produkter til funkis hjem.

Montering og Ferdigstillelse

Monteringen av dørene ble utført av vårt erfarne team. Kvaliteten på våre produkter og profesjonaliteten i monteringen sikret et sluttresultat som både vi og kunden var svært fornøyde med. Det var viktig at dørene og vinduene ikke bare så flotte ut, men også fungerte perfekt i daglig bruk.

skyvedør med stål og glass
skyvedør i stål og glass

Resultatet: Et Lyst og Åpent Hjem

Resultatet av prosjektet var et hjem som føltes helt forvandlet. Gangen og stuen, som tidligere var mørke og lukkede, ble til et åpent og innbydende rom. Dette viser kraften av godt design og kvalitetsprodukter. Kunden var spesielt fornøyd med hvordan ståldørene og skyvedøren med glasspaneler hadde gjort en så stor forskjell.

Hvis du ønsker å oppnå en lignende transformasjon i ditt hjem, tilbyr vi et bredt utvalg av ståldører, skyvedører og andre produkter som kan tilpasses dine behov. Våre ståldører med glass leveres i ulike design og størrelser, og vi er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og la oss hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem.