Drømmehjemmet ditt kan bli virkelighet. Visste du at hos oss får du uendelige muligheter for å tilpasse metalldører med glass til hjemmet ditt? Glem standarden, bruk fantasi – tusenvis av glassalternativer, en rekke farger og muligheten for å lage dør av ikke-standardformer.

La oss begynne med utforming av dør

Vurder først hva slags dør du ønsker. Skal døren utformes i symmetriske firkanter? Eller kanskje du ønsker å diversifisere dynamikken i hjemmet ditt med bueformer eller trekanter? Hos oss kan du velge hvilket som helst dør- eller veggdesign. Designet kan tilpasses hyllen du har eller til og med teppet du elsker. Din nye glassdør kan harmonisk matche møblene eller dekorasjonene dine.

glassdorer-med-metall-industridorer-i-metall-og-glass-moderne-dorer

Drømmehjemmet ditt blir ikke komplett uten funksjonalitet

Tenk nå på funksjonen til glassdøren i hjemmet ditt. Er det bare en stilig interiørdetalj, eller kanskje det vil ikke bare pynte opp ditt koselige hjem, men også holde rommene adskilt? Da bør du tenke på glasstypen. For å få litt privatliv, foreslår vi at du velger et glass som ikke er helt klart – rillet glass er vår bestselger! Vil du ha noe unikt? Vi har tusenvis av forskjellige typer glass. Du kan kombinere rillet eller frostet glass med fargete eller tonet glass, og dermed skape et unikt designelement i hjemmet ditt.
Glassdører i metall kan 
være ikke bare et designelement i hjemmet ditt, men også oppfylle funksjonen til lyd- og varmeisolasjon. For oppnå en virkelig fungerende effekt bruker vi lydisolerende glass av høy kvalitet, de mest avanserte teknologiene som ikke bare er ergonomiske og praktiske, men også opprettholder den originale estetikken og utseende til produktet.

Klassisk eller unik?

Svart er alltid et godt valg. Svarte metalldører med glass fremhever kontrasten i ditt lyse hjem, og utdyper de mørke nyansene på mørkere vegger. Drømmehjemmet ditt er imidlertid unikt, den typen som ikke finnes noe annet sted. Drømmer du om metalldører i gyllen, hvit, beige eller annen farge? Så ta en titt på det brede utvalget av RAL-kodepaletten og la oss vite hvilken farge du ønsker at døren din skal males. Velg den fargen som passer best med personligheten til ditt hjem, kombiner den med farget glass og du vil få et eksklusivt og unikt produkt. Vi bruker de mest avanserte teknologiene å male pulverlakkert metall i alle RAL farger. Det gir en langvarig og vakker finish på stål. Døren er også enkelt å vedlikeholde for å holde den glitrende som en diamant.

metalldører-med-glass-industriell-design-glassdører-med-svarte-rammer-i-metall-ståldører-smijernsdører-svarte-glassdører

Nå er det på tide å bestemme de siste detaljene

Design, glass, farge, funksjon er bestemt, nå er det på tide å velge håndtak og andre tilbehør. Vi tilbyr et bredt utvalg av metallhåndtak. Integrerte håndtak, trekkdørhåndtak og trykkdørhåndtak kommer i alle størrelser og utforminger. Hvis du drømmer om et håndtak som du ikke ser hos oss – send det gjerne til oss, og vi vil lage døren med håndtaket ditt. Velg håndtak, lås og du står klar!

Bli kreativ med designløsninger i metall og glass – kontakt oss nå på info@dominius.no, og vi vil hjelpe deg med å skape ditt eget unike designstykke.