Glassdører i metall er en moderne og funksjonell løsning som skiller rom. Dørene er ment å ikke bare utføre sin hovedfunksjon – å åpne og lukke rom. Moderne glass- og metalldører kan slippe mer lys inn i alle rom og komplementere en trendy interiørstil i hjemmet ditt. Det er mange måter å integrere en glassdør i metall i interiøret ditt. Du bør bare tenke på funksjonen og designen du virkelig trenger og liker.

Lyst og inspirerende hjemmekontor

Glassdører kan skille to rom og bevare rommets integritet og lysgjennomføring. Det er ingen hemmelighet at naturlig lys bidrar til å fokusere, øke produktiviteten, hjelper deg å slappe av og lindre stress og angst. Derfor har moderne kontorer alltid store vinduer og skillevegger i glass. Det er viktig å sikre optimal lysinnfallet ved å velge glassdører eller enda bedre – en glassvegg med dør som skal skille hele hjemmekontoret. Ønsker ikke noe innsyn? Rillet eller frostet glass slipper inn samme mengde lys, men gir litt privat liv på jobben, og hjelper med å konsentrere seg mer.

For kvalitativ hverdag er det også nødvendig å bruke lyddempende designløsninger. Glassvegger- og dører kan produseres med et lydisolerende glass og andre avanserte teknologier av høy kvalitet som skal sikre en kvalitativ og produktiv arbeidsdag hjemme.

glassdør-i-metall-ståldører-svart-dør-med-glass-og-metall-smijernsdør-metalldør-med-glass
glassdør-i-metall-svart-metalldør-ståldør-med-glass-smijernsdør-smijerndører-metalldører-glassdører

Optimaliser lyset i ganger og entréer

En mørk gang eller entré står ikke på trendlisten og det er heller ikke det koseligste interiøret å ha. Entréen er det første romet man ser når man kommer inn. Derfor bør du ikke spare på belysningen her. Den mest moderne og praktiske løsningen som sparer energi og gir ekstra sjarm til interiøret er en glassdør og -vegg mellom en lys stue og en mørk gang. Det er selvfølgelig ingen fordel ved å montere en glassdør mellom en mørkt gang og et andre mørkt rom. Derfor er det best å skille en lys stue og korridor med en partisjon i glass for å få den mest effektive belysende løsningen. Det er en designløsning som ikke bare vil slippe inn mye lys og bevare integriteten til rommene, men også gi interiøret et unikt, trendy og moderne preg.

Å gjøre det lysere med en skillevegg i glass er en fin og praktisk løsning å bruke på kjøkken og spisestue. Hvis du har en spisestue i samme rom som kjøkkenet, og ønsker å skille rommene fra hverandre noen ganger, er en skillevegg i glass med skyvedør, foldedør eller vanlig dør alltid en god idé å vurdere.

Romfølelse i trange rom

Hvis rommet ditt er mørkt og har en dårlig belysning, blir det trangt og ukoselig. Godt lys, spesielt naturlig dagslys, gir romfølelse og forstørrer plassen visuelt. Derfor er en glassdør en perfekt løsning som visuelt vil forstørre rommet og gjøre det koseligere og mer tiltalende. En løsning som står øverst på trendlisten nå er å skille soverommet fra baderommet med en glassvegg. Mønstret glass vil gi privatliv og slippe inn mye lys. Ønsker du en helt moderne og dristig stil i hjemmet ditt? Velg klart glass. Ta med en dør eller en skillevegg med speilglass, og du vil få en ekstra koselig og romslig hjem.

metalldør-med-glass-glassdør-i-metall-ståldør-med-glass-smijernsdør-med-glass-svart-dør-med-glass

Trenger du hjelp med å velge den beste løsningen for deg? Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg.