Tilpass og skreddersy dine omgivelser for å gjenspeile din egen personlige stil og estetikk. Enten det er hjemme eller på kontoret, ønsker vi å ha muligheten til å skape noe unikt og spesielt. Det er her den innovative konfiguratoren kommer inn i bildet. Med dette verktøyet kan du nå skape din egen dør og -veggdesign og visualisere den på en enkel og brukervennlig måte.

Dominius-AS-konfigurator-skreddersydde-metalldører-og-metallvegger-glassdører-glassvegger-på-mål

Skreddersydd tilpasning

Denne konfiguratoren gir deg muligheten til å velge dimensjonene på produktet (bredde og høyde) du ønsker å designe. Du kan også bestemme glassinndelingen, antall sidefelt, valg av håndtak, type glass og til og med fargen på metallet. Uansett om du ønsker en elegant og moderne design eller en mer klassisk og tidløs stil, vil konfiguratoren gi deg de nødvendige verktøyene for å realisere din visjon.

  1. Dimensjoner

Begynn med å velge ønskede dimensjoner for døren eller veggen din. Dette inkluderer bredde og høyde. Dimensjonene skal selvfølgelig dobbeltsjekkes før bestilling og produksjon. Husk å vurdere den tilgjengelige plassen der døren eller veggen skal installeres for å sikre riktig passform.

  1. Sidefelt

Dersom døren din inkluderer sidefelt, har du muligheten til å velge antall og størrelse på disse. Du kan bestemme om du vil ha like store sidefelt på begge sider eller om du ønsker forskjellige størrelser. Ta hensyn til designets balanse og funksjonalitet når du tar denne beslutningen. For eksempel, hvis du ønsker å designe dobbel skyvedør med faste sidefelt, husk at alle feltene må være like store.

  1. Glassinndeling

Neste trinn er å velge glassinndelingen. Her kan du velge mellom forskjellige mønstre og former for glasspanelene. Det kan være alt fra enkelt glass uten inndeling til mer intrikate mønstre som symmetriske eller assymetriske ruter. Utforsk de forskjellige alternativene og velg det som appellerer mest til din stil og preferanser. Her kan du eksperimentere for å se forskjellige alternativer.

Dominius-AS-konfigurator-skreddersydde-metalldører-og-metallvegger-glassdører-glassvegger-på-mål-konfigurator

     4. Håndtak

Håndtaket er en viktig detalj som kan påvirke både utseendet og funksjonaliteten til døren eller veggen din. Velg et håndtak som passer godt sammen med resten av designet og er ergonomisk å bruke. Det kan være ulike former, stiler og materialer å velge mellom. Test ut forskjellige alternativer og finn det som passer best til dine behov. Etter at du har sendt oss konfigurasjonen din, vil vårt profesjonelle team gi deg tips, slik at du velger deg det mest ergonomiske og mest passende håndtaket.

     5. Glass type

Avhengig av dine preferanser og behov, kan du velge forskjellige typer glass. Dette kan omfatte alt fra klart glass til frostet, tonet eller teksturert glass. Vurder også eventuelle sikkerhetsaspekter, for eksempel laminert eller herdet glass, spesielt hvis det er behov for ekstra holdbarhet, sikkerhet eller lydisolering. Husk at konfiguratoren viser en liten del av glass typer. Ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg med å velge den perfekte løsningen.

    6. Farge på metall

Velg fargen på metallet. Du kan vanligvis velge mellom forskjellige farger som hvit, svart, bronse eller annen RAL-farge. Velg en farge som passer godt til resten av interiøret eller eksteriøret der døren eller veggen skal plasseres. Du kan også skrive inn din preferanse for teksturen på metallet i kommentarfeltet.

Visuell fremstilling

En av de mest spennende funksjonene ved denne konfiguratoren er dens evne til å gi en realistisk visualisering av døren eller veggen du designer. Du kan se hvordan ulike elementer som glassinndeling og metalleffekter passer sammen og skaper et helhetlig utseende. Denne visuelle fremstillingen lar deg eksperimentere med ulike kombinasjoner og ta informerte beslutninger om designet før du går videre til neste trinn.

Prisforespørsel

Når du er fornøyd med det endelige designet, kan du enkelt fylle ut et kontaktskjema for å bli kontaktet med et pristilbud basert på de spesifikasjonene du har valgt. Dette betyr at du kan få en nøyaktig prisvurdering og gjøre en informert beslutning før du investerer i ditt unike dør- eller veggdesign. Denne prosessen er enkel og brukervennlig, og du kan være trygg på at du får et tilbud som er skreddersydd etter dine behov.

Den interaktive dør- og veggkonfiguratoren gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil og kreativitet på en ny og spennende måte. Ved å bruke dette verktøyet kan du skape et unikt uttrykk som passer perfekt til ditt hjem eller kontor. Ikke lenger begrenset til standardiserte løsninger, kan du nå designe og tilpasse hver minste detalj. Ta kontroll over ditt miljø og skap noe som virkelig representerer deg. Utforsk mulighetene med den interaktive dør- og veggkonfiguratoren i dag og åpne døren til en verden av kreativ frihet!