n nn nPolicy for Informasjonskapsler - Dominius AS
Har du noen spørsmål? (+47) 40 98 29 97
  • en
  • nb

Policy for Informasjonskapsler

  • Home
  • /
  • Policy for Informasjonskapsler

Denne Policyen for informasjonskapsler gjelder sammen med vår Personvernpolicy som beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger. Denne Policyen for informasjonskapsler gjelder bruk av informasjonskapsler på Dominius AS nettside www.dominius.no (Nettsiden).

Hva er informasjonskapsler                  

Informasjonskapsler er tekstfiler med små mengder informasjon som lastes ned og lagres på din datamaskin, mobiltelefon eller andre enheter når du besøker en nettside. Nettleseren din sender disse informasjonskapslene tilbake til nettsiden hver gang du besøker nettsiden igjen.

Hva slags informasjonskapsler bruker vi:

Nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at du skal kunne bevege deg rundt og bruke nettsidens funksjoner.

Funksjonelle informasjonskapsler

Funksjonelle informasjonskapsler samler inn informasjon om valgene dine, og gjør det mulig fos oss å tilpasse Nettsiden deretter.

Markedsføring informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene brukes til å begrense antall ganger en besøkende ser en reklame, samt bidra til å måle effektiviteten av en reklamekampanje. Tredjeparts målrettede informasjonskapsler kan plasseres på enheten din av tredjeparts annonsører, annonsenettverk, datautveksling, markedsføring analyse og andre tjenesteleverandører.

Informasjonskapsler for statistikkformål

Dominius AS bruker disse informasjonskapslene for å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker vår Nettside. Dette omfatter blant annet hvor ofte man besøker våre Nettsider, hvilke sider som blir brukt mest og hvor ofte man bruker en nettside.

Informasjonskapsler  som brukes av oss

Vi bruker Google Analytics som lagrer informasjonskapsler på enheten din for å generere anonyme rapporter og statistikk. Google lagrer denne informasjonen ifølge sin personvernpolicy.

Google Analytics og Google Tag Manager

Dette er tredjeparts informasjonskapsler som er samlet inn og administrert anonymt for å overvåke og forbedre ytelsen på nettsiden (ytelsesinformasjonskapsler). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å samle inn og analysere anonym informasjon om brukernes aktiviteter på nettsiden.

Hvis du ikke ønsker at tjenesten skal samle inn informasjon om din aktivitet, tilbyr Google en opt-out-funksjon for Google Analytics. For å deaktivere Google Analytics, vennligst trykk på denne lenken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebook Pixel

Denne informasjonskapselen er lagret av Facebook. Den gjør at Dominius AS kan måle, optimalisere og bygge et publikum for reklamekampanjer på Facebook.

Du kan deaktivere bruk av Facebook-informasjonskapslene og Facebook Pixel Re-Marketing i sine personlige innstillinger på Facebook.

Hvordan kontrollere informasjonskapsler?

Du kan styre eller slette informasjonskapsler etter ønske. Hvis du ønsker mer informasjon om informasjonskapsler, besøk www.aboutcookies.org som inneholder omfattende informasjon om hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene og slette alle informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din.

Gyldighet og endringer

Denne policyen trådte i kraft  25. august 2018. Ved å endre denne policyen, skal vi publisere dens nye versjon på vår Nettside.