Å skape det perfekte vinrommet handler ikke bare om lagring av vin, men også om å skape en visuell og estetisk appell. Glassdører og glassvegger i metall gir deg muligheten til å kombinere funksjonalitet og design, og tilpasse rommet etter dine unike behov.

glassdør til vinrom

En Verden av Muligheter

Når du utforsker mulighetene for glassdører og glassvegger til ditt vinrom, vil du oppdage en rekke valgmuligheter. Herdet glass er en nøkkelfaktor for å sikre holdbarhet og sikkerhet for dine vinflasker. Velg mellom forskjellige størrelser av glassvegger for å passe perfekt til dimensjonene i rommet ditt. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger, finish på stålrammer. Hos Dominius kan du egentlig skape ditt eget rom med glassvegger og -dører fra begynnelsen. Fra idé, tegning til ferdig produkt.

Glassvegger i Forskjellige Størrelser

Enten du har et lite hjørne dedikert til vinopplevelser eller en romslig kjeller, finnes det glassvegger i ulike størrelser for å tilpasse seg ethvert rom. Valget er ditt når det gjelder å skape den ideelle atmosfæren for dine vinopplevelser. Velg høyder og bredder som passer dine behov og preferanser.

Vinrom under trapp er den mest populære løsningen. Glassvegg med skråtak under trapp utnytter den ekstra plassen under trapp, som du kanskje har lurt på hvordan du kan bruke den. Det er en perfekt løsning! Forskjellige utforminger og størrelser til glassvegg og glassdør passer perfekt i ikke-standard åpninger. Dobbel vinn. Du får en stilig interiørdetalj i ditt rom og utnytter et glass vin når du vil.

glassdør til vinrom
Glassdør til vinrom

Lyse Rom med Glassvegg

Glassdør gir ikke bare et visuelt innblikk i din vinsamling, men de lar også lyset strømme gjennom rommet. Dette skaper en åpen og innbydende atmosfære, perfekt for vinsmaking eller en rolig stund med din favorittdråpe. Velg mellom ulike design, fra moderne uttrykk med minimalistiske sprosser til dører med elegante sprosser med et industrielt preg, og skap vinrom som er en virkelig drøm.

Beskyttelse og Bevaring

Når du investerer i glassdører og glassvegger, er det viktig å vurdere hvordan de kan bidra til å bevare vinen din. Spør deg selv: Kan disse glassveggene være isolert for å bevare temperaturen i vinrom? Svaret er ja. Glassveggene kan leveres med 2-lags isolert herdet glass, slik at du kan opprettholde optimale forhold for vinlagring, uavhengig av omgivelsestemperaturen.

Beskyttelse mot UV-stråler er også noe av det mest beskymrende for kundene. Tonet glass kan absorbere mye infrarød solstråling og en del av den ultrafiolette strålingen, redusere sollysbestrålingsintensiteten og opprettholde en absolutt synlig lystransmisjon, spille rollen som solskjerming, varmeisolasjon, antirefleks, naturlig belysning, dekorasjon, og annen funksjon, med en viss energibesparende effekt. Laminert glass kan absorbere 99% av solstråler og slik beskytte vinkolleksjonen din.

Glassdør til vinrom
Glassdør til vinrom

Tilpasning for Dine Unike Behov

Vinrom kommer i alle former og størrelser, og glassvegger kan tilpasses for å imøtekomme selv de mest unike romutformingene. Har ikke et vinkjeller eller plass under trappen? Vi kan produsere dører og vegger i glass og stål til et vinskap med hyller. Dører kan enkelt tilpasses dimensjonene til hyllene dine. Å bygge et vinrom med glassvegger har ikke vært lettere.

Moderne Design med Glassvegg

Å velge glassvegger i metall gir ikke bare funksjonalitet, men også en moderne og stilfull touch til vinrommet. Utforsk forskjellige designalternativer for å finne den som passer best til din personlige stil og innredning. Dette er ditt rom, og valget er helt og holdent ditt. Velg det designet du ønsker og drømmer om.

glassvegg til vinskap
Vinrom med glassdør i metall

Pris og Kvalitet

Når du vurderer pris og kvalitet, husk at investeringen i glassdører og glassvegger er en langsiktig beslutning. Det er best å velge helt skreddersydde produkter som tilpasses dine dimensjoner og behov. Slik får du et personlig designet produkt som vil gjøre monteringsjobben enkel og rask. Kan glassveggene og dørene tilpasses skråtak og andre ikke-standard utforminger? Ja, de kan. Dette gir deg friheten til å designe rommet slik du ønsker, uavhengig av dets unike egenskaper.

Skap Ditt Drømmevinrom

Glassdører og glassvegger i metall gir deg friheten til å skape det perfekte vinrommet. Du kan velge størrelse, design, og til og med tilpasse dem for å møte spesifikke behov. Enten du er en lidenskapelig vinentusiast eller ønsker å tilby en luksuriøs opplevelse på kontoret, gir glassvegger deg muligheten til å skape et rom som er både praktisk og estetisk tiltalende. Så, hva venter du på? Lag ditt drømmevinrom i dag. Ta kontakt med oss i dag og begynn reisen din til bedre og mer komfortabel hjem. 

vinrom med glassvegg