Vi spesialiserer oss på produksjon, levering og montering av glass- og metallprodukter, inkludert dusjløsninger. I dette innlegget skal vi utforske hvordan våre dusjvegger med glass kan forvandle baderommet ditt til en romslig og praktisk oase.

svart dusjvegg

Skap et åpent og romslig baderom med dusjvegger i glass

Dusjvegger i glass er en elegant løsning som gir baderommet et moderne og luftig uttrykk. Ved å erstatte tradisjonelle dusjforheng, eller dusjkabinetter i plast som tar mye plass, åpner du opp rommet og skaper en følelse av større plass. Dusjveggene våre er laget av herdet glass, som er både trygt og holdbart, og vi tilbyr både vegger med kontrasterende, rene linjer med aluminiumsrammer og slanke rammeløse vegger med minimalistisk beslag.

Fordeler med herdet glass

Herdet glass er fem ganger sterkere enn vanlig glass, noe som gjør det til et ideelt valg for dusjvegger. Dersom det skulle knuse, brytes det opp i små, ufarlige biter for mennesker og miljø i stedet for skarpe skår, noe som minimerer risikoen for skade. I tillegg tåler herdet glass stor svingning av vanntemperatur og fuktighet, noe som er viktig på et baderom hvor det ofte er både fuktig og varmt.

dusjvegg med rillet gråtonet glass
dusjvegg med rillet glass

Valgmuligheter for små baderom

Selv om du har et lite baderom, finnes det flere løsninger som kan maksimere plassen. Rammeløse dusjvegger med minimalistisk beslag er et utmerket valg for små baderom. Disse veggene skaper en nesten usynlig barriere som gir en åpen og sømløs følelse. Alternativt kan dusjvegger med tynne aluminiumrammer gi en moderne og stilren look uten å ta for mye plass.

Tilpasningsmuligheter

Hos Dominius AS forstår vi at alle baderom er unike. Derfor tilbyr vi skreddersydde dusjløsninger som passer dine spesifikke behov. Vi kan tilpasse både størrelse, form og design, slik at dusjveggen integreres perfekt i ditt baderom. Kundene våre kan velge mellom ulike typer glass, som klart, frostet eller farget, samt en rekke beslag og håndtak som passer til din personlige stil.

dusjvegg med klart glass svart aluminium
svart dusjkabinett med herdet glass

Hvorfor velge dusjvegger og -dører i herdet glass?

Dusjvegger og -dører i herdet glass kombinerer funksjonalitet med estetikk. De gir en følelse av luksus og eleganse, samtidig som de er praktiske og enkle å vedlikeholde. Herdet glass er motstandsdyktig mot riper og flekker, noe som gjør det enkelt å holde rent. Med riktig pleie vil glasset forbli klart og pent, aluminiumsrammer vil vil beholde sitt opprinnelige utseende i mange år.

Enkelt vedlikehold

For å holde dusjveggen i glass ren og fri for kalk- og såperester, anbefaler vi regelmessig rengjøring med en myk klut og mildt rengjøringsmiddel. For å unngå vannflekker, kan du bruke en nal etter hver dusj for å fjerne overflødig vann. Herdet glass er også resistent mot mugg og bakterier, noe som bidrar til et hygienisk baderom.

dusjvegg med dusjdør i svart

 

Dusjvegger med glass fra Dominius AS er en ideell løsning for å skape et romslig og praktisk baderom. Våre produkter er laget av høykvalitets herdet glass og robuste aluminiumrammer, eller som rammeløse alternativer med minimalistisk beslag. Vi tilbyr tilpasningsmuligheter for enhver baderomsstil og -størrelse, og våre produkter er enkle å vedlikeholde.

Velg Dominius AS for ditt neste baderomsprosjekt og opplev hvordan våre dusjløsninger kan forvandle ditt baderom til et moderne og funksjonelt rom. Kontakt oss i dag for en konsultasjon og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte dusjløsningen!

Dominius AS - Din ekspert på glass- og metallprodukter til hjemmet.