Er du på jakt etter originale idéer om hvordan å skille kjøkkenet fra spisestuen? En populær måte å gjøre dette er ved å montere glassdører. Metalldører i glass kan være en fin måte å skape et mer funksjonelt og visuelt tiltalende rom i hjemmet ditt. Glassdører kan brukes til å skape et moderne og elegant utseende i hjemmet ditt. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av stiler, fra frostet glass til klart glass, og kan tilpasses for å matche innredningen i hjemmet ditt. Her finner du ulike moderne interiøridéer til kjøkkenet ditt.

Glassdør for å skille ditt kjøkken

Glassdører har flere fordeler ved å skille kjøkkenet ditt fra spisestuen og stuen. For det første tillater de lyset å flyte fritt mellom de to rommene, noe som skaper et lyst og luftig miljø. Dette er spesielt viktig hvis kjøkkenet ditt ikke har mye naturlig lys. Glassdører kan også få kjøkkenet ditt til å føles mer åpent og romslig. Glasset blokkerer ikke utsikten til rommet, i motsetning til solide vegger eller skillevegger. Dette kan være spesielt nyttig hvis kjøkkenet ditt er lite. Glassdøren kan også fange opp uønsket lukt som kommer fra kjøkkenet i fellesområdet. Etter å ha tatt imot gjester og satt dem i spisestuen, ønsker vi også å unngå støy fra kjøkkenet mens vi gjør de siste forberedelsene til middagen. Og hvis det er behov, kan vi åpne døren når vi vil, og dermed skape et sømløst rom som inviterer til en prat.

Det er det mest praktiske interiørvalget du kan finne. Hengslede glassdører er lett å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et praktisk valg for et travelt kjøkken. Å montere glassdører er en relativt enkel prosess som kan gjøres av en profesjonell eller en handy hjemmeeier. Det er en kostnadseffektiv måte å skape et mer funksjonelt og visuelt tiltalende rom i hjemmet ditt, samtidig som det også øker verdien av eiendommen din.

Metalldør-glassdør-pris-industridør-i-glass-smijernsdør-pris-Dominius-skillevegg-i-glass-og-metall.
Skyvedør-i-metall-og-glass-skyvedører-i-glass-og-metall-skyvedører-pris-Dominius

Skill kjøkken og spisestue med skyvedører som skyves inn i veggen

Et økende antall norske hjem velger å separere kjøkkenet fra stuen med skyvedører i glass. Dette gir flere fordeler, både praktiske og estetiske. For det første tillater glass skyvedører lyset å strømme fritt mellom rommene, noe som gir et lyst og luftig miljø. Skyvedørene som skyves ut av veggen er også en plassbesparende løsning som gjør det mulig å åpne kjøkkenet eller lukke det maksimalt.

Når man tenker på å montere innebygde skyvedører i en vegg, bør det planlegges tidlig i byggeprosessen, lenge før veggene bygges, fordi denne typen skyvedører må monteres i taket, og for å gjøre dette er det nødvendig å ha minst én side av veggen åpen. Hvis veggen på kjøkkenet allerede er på plass og du ikke vil rive veggene, er en utenpåliggende skyvedør veien. De monteres på en vegg og skyves utover veggene. Så hvis du vurderer å oppdatere kjøkkenet ditt eller ønsker å skape en mer åpen følelse i hjemmet ditt, kan det være verdt å vurdere å skaffe seg skyvedører i glass og metall.

Enkel måte å åpne opp kjøkken med foldedør

Enklere metode for å skille kjøkkenet og spisestuen er å montere en foldedør. Dørene gir nesten den samme effekten som skyvedører – de åpner opp plass maksimalt og gjør det mulig å holde begge rommene integrert. Tid for å spise middag rolig og stille? Bare lukk foldedørene, og så har du et helt lukket kjøkken. Du kan til og med skjule innsynet i kjøkkenet ved å velge tonet, rillet eller frostet glass. Lyset vil strømme fortsatt inn i begge rommene , men kjøkkenet vil bli et privat rom, og gjestene vil ikke se hva som skjer bak kulissene. Det er en perfekt måte å skille kjøkkenet fra spisestuen. Metallrammene er minimalistiske og slanke. De kan males i alle farger, slik at det blir enkelt å integrere dørene i interiøret ditt. Tusenvis av glasstyper gjør det mulig å utfylle alle behov og forventninger. Det er ikke bare en praktisk måte å skille rommene på, men også en estetisk og tilpassende interiørdetalj.

Foldedor-i-metall-med-glass-Dominius-AS-foldedor-foldedorer-til-kjokken-og-stue-foldedor-skille-kjokken-og-stue

Uansett hvilke behov du har for ditt kjøkken og spisestue, tilpasser vi alltid dine ønsker. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om pris og andre detaljer.

 info@dominius.no /  +47-409 82 997