Glassdører kan være et pent tillegg til enhver privat og kommersiell eiendom. Glass- og metallkonstruksjon gir ikke bare et elegant og moderne utseende, men også en del praktiske fordeler. Det finnes forskjellige typer glass- og metalldører tilgjengelig hos Dominius, og det er mulig å skreddersy dem for å passe til ethvert privat og kommersielt rom, både moderne og klassisk.

Tilpasning av metall- og glassdører i kommersielle lokaler

Glassdører i metall kan tilpasses etter behov og ønsker. Det er mulig å velge forskjellige størrelser, farger og teksturer på metall for å matche med resten av interiøret i rommet. Næringslokaler, f.eks. kontorer krever ofte lydisolering for å skille arbeidsplass. Man kan også velge design med unike former, f.eks. buer til å gi et unikt preg til rommet.

I slike rom er det viktig plassbevaring, praktisk og ergonomisk separasjon av rom. Hvis du trenger en rask og praktisk separasjon av brede rom, er foldedører den beste løsningen, siden de kan dekke et stort område av åpningen og, om nødvendig, brettes, og dermed åpne og forbinde to rom. Hvis det er viktig å skille forskjellige arbeidsplasser som trenger stillheten, anbefaler vi å velge hengslede dører som effektivt kan isoleres fra støy.

Skyvedører-med-faste-sidefelt-i-metall-med-glass-skyvedør-med-smartglass-frostet-glass-klart-glass.
Dobbeldør-i-metall-og-glass-glassdører-med-svarte-stål-rammer-metalldører-med-klar-glass-smijernsdør-dominius.

Tilpasning av metall- og glassdører i private lokaler

I private rom kan glassdører tilpasses ulike behov og funksjoner: fra lydisolering, dekor, privatliv til separasjon av oppvarmede og uoppvarmede rom. Man kan velge mellom forskjellige typer glass, som for eksempel herdet glass eller laminert glass. Herdet glass er sterkt og mer holdbart enn vanlig glass. Laminert glass holdes bitene sammen av en folie dersom det knuses. Det er svært viktig hvis det er små barn i huset. Hvilken type glass man velger avhenger av bruken og behovene til rommet.

Det mest vanlig behovet for private hus er separasjon av oppvarmede og uoppvarmede rom, separering av støyende og stille soner uten å ofre naturlig lys i huset. Derfor er glassdører i metall populært valg nå. På grunn av sin maksimale tilpasningsevne til ulike behov og interiør, er glass- og metalldører en praktisk, estetisk og funksjonell løsning for ethvert hjem. I tillegg kan man også velge om man vil ha en enkel eller dobbel glassdør, skyvedør, foldedør og om man ønsker å legge til ekstra funksjonaliteter, som for eksempel selv-lukkende mekanismer, lyddemping, lås, osv.

Fordeler med metall- og glassdører

En av de største fordelene med glassdører er at de gir et lyst og luftig utseende til rommet. Glassdører slipper inn mer naturlig lys, som kan være spesielt viktig for butikker som ønsker å vise frem sine produkter på best mulig måte, kontorer og rett og slett private hjem.

Glassdører kan også gi en følelse av større plass, og kan være et flott valg for mindre rom som ønsker å oppleves større enn de er.

Glassdører kan være en flott tillegg til både private og kommersielle eiendommer. De gir ikke bare et elegant utseende, men også mange praktiske og ergonomiske fordeler.

Ved å tilpasse glassdørene etter behov og ønsker, kan man skape et unikt utseende som passer perfekt til interiøret ditt.

 Dobbeldør-med-rillet-glass-i-metall-metalldører-med-glass-smijernsdør-ståldør-med-rillete-glass