Å velge riktig dør til hjemmet ditt er en viktig beslutning. Det er ikke bare et spørsmål om funksjonalitet, men også et spørsmål om stil og estetikk. Når det kommer til å velge dører til hjemmet eller kontoret ditt, er glassdører i metall et populært valg. Med et så bredt utvalg av designmuligheter, kan det være utfordrende å finne den riktige løsningen for dine behov. Men hva er egentlig forskjellen mellom ulike design, og hvilket design bør du velge?

Glassdør i metall med rillet glass

Enkeltdør eller dobbeltdør i glass med metallramme

Dette er det mest grunnleggende og praktisk designet av glassdører i metall. Den har en enkel metallramme rundt glasset og gir et minimalistisk utseende. Den passer godt inn i moderne interiørstiler og fungerer godt i mindre rom hvor du ønsker å opprettholde en følelse av romslighet. En enkeltdør eller dobbeltdør i glass med metallramme kan være et godt valg for kontorer, butikker eller rom der du ønsker å skille mellom ulike områder uten å blokkere lysstrømmen. Færre glassruter gir et mer moderne utseende, mens designet med 6, 8 eller flere glassruter kan appellere til den industrielle, New-york-loft stilen.

Innebygde skyvedører

Innebygde skyvedører er ideelle når du ønsker å spare plass eller ønsker å skape en sømløs overgang mellom rom. De har en metallramme som gir stabilitet og holdbarhet, samtidig som de tillater enkel og jevn bevegelse av døren. Skyvedører er populære i moderne hjem og kontorområder der rommet kan dra nytte av åpne og lukkede områder etter behov. Hvis du ønsker å egentlig skille rommene og spare plass, er en innebygd skyvedør med ugjenomsiktig glass en perfekt løsning. Ugjennomsiktig glass slipper inn naturlig lys, men gir nok privatliv. Spar plass og få inn mer lys!

Pocket-skyvedør-teleskop-skyvedør-innebygd-skyvedør-glassdør-i-metall-skyvedør-i-metall
Glassdør i metall

Glassdører med dekorative metallinnlegg

Hvis du ønsker å legge til et snev av eleganse og stil, kan glassdører med dekorative metallinnlegg være et godt valg. Disse dørene har intrikate mønstre eller design laget av metall som er innfelt i glasset. Dette gir et kunstnerisk preg og kan være et flott element i et rom med en unik innredningsstil. Glassdører med dekorative metallinnlegg passer godt i entréer, kontorer eller som et fokuspunkt i ethvert rom der du ønsker å legge til visuell appell. Det er et perfekt valg for et industrielt interiør eller en rustikk hytte.

Frostede eller teksturerte glassdører i metall

Hvis privatliv i hjemmet ditt er viktig for deg, kan frostede eller teksturerte glassdører være et godt alternativ. Disse dørene gir fortsatt en følelse av åpenhet og slipper inn lys, samtidig som de begrenser innsyn. Metallrammen gir strukturell støtte og en moderne følelse. Frostede eller teksturerte glassdører med metallramme passer godt på steder som bad, kontorer eller møterom, der du ønsker å opprettholde en viss grad av privatliv.

metalldør med rillet glass

Når du skal velge riktig løsning for deg, er det viktig å vurdere dine spesifikke behov og preferanser. Tenk på hvilken stil du ønsker å oppnå, hvor mye plass har du i rommet, hva er funksjonen til glasspartisjonen, hvor mye naturlig lys du vil slippe inn, og om privatliv er en viktig faktor. I tillegg bør du vurdere den overordnede arkitekturen i rommet og sikre at dørdesignen passer godt inn.

Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe og tilpasse glassdører i metall til interiøret ditt!