En terrassedør i glass og aluminium kan være den perfekte løsningen for deg som ønsker å åpne opp for mer luft og lys i boligen din. Dette er en type dør som er spesielt populær for takterrasser, men kan også monteres i en døråpning som vender ut mot hagen. Terrassedører i glass gir en fantastisk utsikt og kan skape en følelse av å være ute, selv om du befinner deg inne i boligen. Samtidig gir de godt med lysinnslipp, noe som er med på å gi en luftig og lys følelse i rommet.

Når du skal velge terrassedør, er det viktig å tenke på hvilken stil du ønsker å skape i boligen din. Det finnes mange forskjellige design å velge mellom: hengslede dører, skyvedører eller foldedører. Hvilken løsning ville passe best hos deg?

Hengslede ytterdører til små åpninger

Den enkleste og mest tradisjonelle løsningen for din terrase eller balkong – hengslede dører med aluminiumsprofiler. Det er en perfekt løsning for mindre åpninger på terasse eller balkong. Den er også energieffektiv, da døren med god isolasjon bidrar til å holde hjemmet ditt varmt om vinteren og kjølig om sommeren. En av hovedfordelene med hengslede glassdører i aluminium er muligheten til å slippe inn naturlig lys og isolere kuld og vind på samme tid. De er også enkle å åpne og lukke, noe som gjør dem praktiske å bruke på daglig basis. Nyt naturens skjønnhet og allsidighet med glassdører med aluminiumsprofiler.

Aluminiumsprofilene gir holdbarhet, en god vanntetthet og langvarighet. De er også lette å vedlikeholde, da de tåler både sol og regn uten å ruste. Dette gjør at du kan nyte terrassedøren din i mange år fremover uten å måtte bekymre deg for vedlikehold og utskifting av dør. Ved å velge riktige dører av høy kvalitet, kan du nyte alle fordelene ved å bo omgitt av natur, øke verdien på boligen din og skape komfort.

Master-Line-Reynaers-Schuco-Aluminium-dorer-hengslet-dør-ytterdør-i-aluminium-og-glass-dører-til-balkong-dører-til-terasse
Foldedor-i-aluminium-og-glass-Dominius-AS-ytterdorer-foldedorer-med-glass-og-aluminiumsprofiler-dorer-til-terasse-i-glass

Foldedører for terrasse eller balkong

Foldedører består av flere deler som kan foldes sammen, derfor er de en plassbesparende løsning sammenlignet med tradisjonelle dører. Når du åpner dem, vil de folde seg sammen til siden av lysåpningen, slik at du får en fri passasje til utendørsarealet. Doble dører i midten med sidefelter som foldes til hver sin side, eller en enkeldør med flere moduler som foldes til en side – det er opp til deg.

En av fordelene med foldedører er at de gir et fantastisk panoramautsikt. Med en stor glassoverflate får du en stor utsikt over omgivelsene dine, noe som gir en følelse av å være ute selv om du befinner deg inne. Enten du ønsker å skape integriteten mellom kjøkkenet og uteterrassen for en deilig og solrik frokost, holde et øye med barna mens de leker ute, eller nyte en varm sommerdag fra stua di, er foldedører den perfekte løsningen.

Skyvedører for terrasse eller balkong

Skyvedører består av to eller flere deler som kan gli forbi hverandre, noe som gjør at de kan dekke store åpninger uten å ta mye plass. Når du skal velge skyvedører, er det viktig å tenke på materialet. Aluminiumsprofiler er et populært valg, da de er holdbare og lett å vedlikeholde. REYNAERS og SCHUCO aluminiumsprofiler skaper en holdbar og slitesterk kvalitet og etterlater ingen likegyldig med sitt minimalistiske design. Skinnesystemet er slitesterkt, lett og stillegående, noe som gjør bruken av døren enkel og behagelig hver dag.

Det er også viktig å vurdere isolasjonsegenskapene til skyvedørene. Velg dører med god isolasjon om du ønsker å holde varmen inne på vinterstid, eller holde solen ute om sommeren. Med skyvedører med REYNAERS eller SCHUCO system kan du være sikker på å få en løsning av høy kvalitet som vil vare i mange år fremover. Velg skyvedører i aluminium og få en flott og funksjonell løsning for terrassen din.

Foldedor-i-aluminium-og-glass-Dominius-AS-ytterdorer-foldedorer-med-glass-og-aluminiumsprofiler-dorer-til-terasse-i-glass