Den minimalistiske levemåten fører til en tregere og mer meningsfull hverdag, sparer tid og penger, gir mer frihet og muligheter.


Skandinavisk design, minimalistisk interiør og møbler er uatskillelige fra det nordiske livssynet. Hva innebærer dette livssynet?

Lag dine egne regler. Minimalisme er knyttet til autentisitet og individuelle behov. Det er bare du som kan bestemme hva din stil skal være, og hvor strengt du vil følge denne filosofien. Du kan godt eksperimentere med din daglige rutine og husholdning til du finner alternativet som passer best for deg.

Fokuser på tingene som du eier. Fjern unødvendige ting, som fremkaller negative følelser og ikke gjenspeiler personligheten din. Færre ting betyr mer frihet til å bevege seg, puste og oppleve livet.

Ta vare på renslighet. Det skandinaviske interiøret er designet på en slik måte at alle overflater og møbler enkelt kan bli rengjort og ikke skal overbelaste plassen. Rekkefølgen på miljøet lar deg se tilbake til deg selv og sansene dine.

Mindre er mer. Prøv å kjøpe stilige, tidstestede varer av høy kvalitet både når du skaper hjemmiljø og i hverdagen.

Bli kresen, sett pris på autentisitet, design og funksjonalitet. Tenk på hvert kjøp og slipp inn i livet ditt bare det som du virkelig har plass til.