Enten metalldører med glass skal være et stilig element i interiøret eller utføre en viss funksjon, kan Dominius alltid tilpasse seg dine behov. Klart herdet glass lar naturlig dagslys nå hvert hjørne av hjemmet ditt, mens tonet eller rillet glass gir litt privatliv og lar deg skille to soner på en stilig, men minimalistisk måte. Så hvilket glass bør du velge?

Få naturlig lys inn i hjemmet ditt

Naturlighet er et av de viktigste elementene i det skandinaviske interiøret. Dagslys er spesielt viktig i små rom for å visuelt forstørre rommet. Derfor er det viktig å alltid sørge for at kilder til naturlig lys når hvert rom i hjemmet. Designet til Dominius metalldører med glass er den mest effektive løsningen. Minimalistiske metallrammer og et stort overflateareal av gjennomsiktig glass lar dagslyset strømme inn i hele hjem. Glassdører med metallrammer er en utmerket interiørløsning for å skille rom og samtidig få inn naturlig lys i alle rom. 

For en og maksimal utnyttelse av naturlig dagslys, tilbyr vi OptiWhite glass, preget av høy lysgjennomgang og skarp fargegjengivelse. Slappe av i rommene, bevar naturens harmoni, naturlig ro og nordisk kos.

dobbeldør med glass og metall
metalldører med tonet glass

Minimalistisk romdeler

Elegant og luksuriøs løsning – metalldør med gråtonet glass. Slik vil du ikke bare skille rommene på en praktisk måte, men også bringe litt luksus og unikhet til interiøret ditt. Intensiteten til tonet glass avhenger av glasstykkelsen - jo tykkere glass, jo mørkere er det. Glassvegg i tonet glass er en luksuriøs og unik idé for å skille et baderom eller en garderobe. Tonet glass er ikke helt ugjennomsiktig. Derfor gir det et subtilt mørke som avhenger av mengden lys ir rommet.
For maksimal ugjennomsiktighet velg frostet, rillet, matt, spraglet eller annen type ugjennomsiktig glass. Enten det er en skillevegg for et baderom eller for kjøkken og spisestue, vil glass med ulike mønstre gi  interiøret unikhet og maksimal komfort. De tynne profilene på metalldørene og skilleveggene våre vil spare plass maksimalt, og den nye interiørdetaljen vil definitivt ikke gå ubemerket hen.

Personligheten til hjemmet ditt

Minimalisme og funksjonalitet er hovedverdiene til skandinavisk interiør. Glass -og metalldører kan nå bli en eksklusiv interiørdetalj. Metalldører med farget glass er ditt nye kunstverk som pynter hjemmet ditt. For å skape et enda sterkere inntrykk av interiøret, velg metallprofiler av tynn og lett design i ulike farger. Vi tilbyr en virkelig bred palett av glass- og metallfarger som vil tilfredsstille behovene til den mest kresne interiørarkitekten. Ikke vær redd for å være kreativ. Skap en eksklusiv interiørdetalj som skal fungere både som en funksjonell romdeler og en estetisk interiørløsning.

Metalldør med farget glass
metalldører med smart glass

 Smarte løsninger

Et komfortabelt hjem krever innovative og kreative designløsninger. Hvordan beholde en god naturlig lysgjennomføring og ikke miste muligheten til å få privatliv? Smart glass er en løsning som dekker alle behov og ønsker. Teknologien gjør det mulig å endre glasset fra klart til frostet bare ved å trykke på knappen. Ved hjelp av spesiell teknologi kan glasset øyeblikkelig mørkne eller lysne opp rommet med ett klikk. Smart glass gir muligheten til å skape en privat romdeler, lar naturlig lys umiddelbart oversvømme rommet ditt, fjerner behovet for å sette gardiner eller persienner på glassveggen, blokkerer skadelige UV-stråler og blir en funksjonell og estetisk interiørdetalj.

 

Uansett hvilke utrolige idéer du har, har vi en løsning for hver enkelt av dere. Send oss gjerne et bildet av glasset du liker, så finner vi en nesten hundre prosent tilsvarende løsning. Vi verdsetter frihet til kreativitet og ikke-standard designløsninger.