Baderomsoppussing trenger ikke å være kostbar og stressende. Med Dominius høykvalitets dusjdør og -vegg kan du enkelt skape et avslappende baderom som utfyller både et klassisk og moderne interiør. Ditt eget personlige tilpasset baderom må være en rolig og avslappende sted for deg og familien din. Her begynner du en ny dag og avslutter dagen full av nye opplevelser. Derfor må funksjonalitet og planløsning av rommet være en prioritet. Hvilken Dominius dusjløsning bør du velge til baderommet ditt?

 

For de som ønsker en privat dusjsone

Ugjennomsiktig glass er et perfekt valg for de som ønsker å skille dusjsone fra andre soner i baderommet. Uansett hvilken løsning du velger, kan vi produsere den med det glasset som samsvarer med interiøret ditt best. Vår bestselger – rillet gråtonet glass. Et slikt design skaper litt privatliv og lar deg slappe av  og rense tankene i det avslappende baderomsmiljøet. Svarte høykvalitetsprofiler i aluminium vil skape en nydelig kontrast mellom to soner. På den måten vil du skille baderomssoner og få en kvalitetstid alene. Selvfølgelig kan du velge noe unikt. Rillet rosatonet eller rillet blåtonet glass vil matche personligheten din og vil implementere et unikt preg i interiøret. Profilene kan males i alle RAL-farger. Derfor er det bare fantasien din som setter grenser.

Kombinasjonen av dusjvegg og -dør kan tilpasses dine behov og gi maksimal komfort: Ugjennomsiktig glass krever færre glassrengjøringer. Dusjdører kan produseres med spesielle hengsler som gjør at døren kan åpnes begge veier – en smart løsning for et mindre baderom. Skill dusjsoner med dusjvegg og -dør med ugjennomsiktig glass - en praktisk løsning til baderommet ditt.

Dusjdor-med-rillet-glass-dusjvegg-med-rillet-glass-dusjdorer-dusjvegger
Dusjdør-med-glass-Dominius-dusjdør-skyvedør-til-dusj-foldedør-til-dusj

Løsning som sparer plass

Det er alltid smart  å spare ekstra gulvplass i et mindre baderom. En moderne og plassbesparende løsning til dusj vil forenkle hverdagen din. Rammeløse skyvedører eller foldedører til dusj vil ta liten plass og uttrykke den minimalistiske verdien av baderommet ditt. Det er perfekt for de som ønsker den mest praktiske og plassbesparende løsningen. En skyvedør med et fast sidefelt til dusj eller en todelt foldedør åpnes med en håndbevegelse. Bare gå inn i dusjen og nyte. Sofistikerte detaljer i krom eller svart setter prikken over i-en, og en slank design, presisjon og de høyeste sikkerthetsstandarder utgjør drømmebadet skapt av din personlighet og behov for komfort.

Ren og slank design

Hvis dusjvegger og dører med metallrammer føles for mye for personligheten din, og du trenger en maksimal minimalisme i livet ditt, velg rammeløse dusjvegger og -dører. Klart glass og maksimal gjennomsiktighet øker romfølelse. Slitesterkt glass belagt med hydrofobe nanopartikler og høykvalitets detaljer oppfyller de høyeste standarder for et praktisk og komfortabelt baderom. En stor, klar glassoverflate vil la deg å nyte utseende til renende vann og glemme alt stresset du opplevde i løpet av dagen. Du trenger ikke å bekymre deg for å knuse glasset, klart herdet 10 mm glass oppfyller alle sikkerthetsstandarder. Enkelt vedlikehold av døren og et estetisk utseende blir en pen og funksjonell løsning.

Dusjvegg-uten-metallramme-rammeløs-dusjvegg-Re_Habitat_dusjvegg_Dominius_dusjvegg-og_dør.
Moderne-dusjdør-i-metall-med-glass

Enkelt og rent baderom

Trenger ikke noe sofistikert? Klassisk design av dusjvegg eller -dør med aluminiumsrammer er alltid et godt valg. Minimalisme som begeistrer med sin enkelthet og renhet – klart glass, klassisk svarte rammer og minimalistiske trekkhåndtak er alt som trenges for å skille dusjsone på en enkel og moderne måte. Kombinasjonen av svart metall og betongfliser vil virkelig øke romfølelse og bringe inn lys. Tynne profiler tar liten plass, solid konstruksjon er holdbar og vil tjene deg i mange år. Slank og ren design er alt du trenger for pusse opp baderommet ditt på en smakfull og moderne måte.