fbpx

Metalldører

Dobbel metalldør med glass

Dominius AS dobelt dør serien

Dobelt metalldør med glass, og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med minimalistiske trekkhåndtak og magnetisk lås for å holde dørene i rammen. Dører lages uten terskler.

Fransk metalldør med glass med fast panel på siden

Dominius AS dobelt dør serien med fast paneler på siden

Dobelt metalldør med glass, og smale svarte sprosser. Rene linjer, forenklede løsninger, orden og fargeharmoni i interiøret bekrefter tanken om at mindre er mer. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Dører lages uten terskler.

Hengslet metalldør med glass

Dominius AS enkelt dør serien siden

Enkelt dør med metallramme og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med minimalistiske integrert håndtak og magnetisk lås for å holde dørene i rammen. Passer bra for en liten gang. Dører lages uten terskler.

Skyvedør med glass

Innebygde skyvedør

Innebygde skyvedør hjelpe til å spare plass og skaper solid og ren utseende til rommet ditt. Skyvedør i metall med glass passer også fint mellom kjøkken og spisestue, med et frostet eller tonert glass unngår du at gjestene har direkte innsyn. Skyvedørs systemet kan festes til tak eller vegg. Systemene er laget av herdet glass, noe som er trygt i tilfelle brudd.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

Navn *

Tlf *

Bedrift

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)