n nn nMetalldører - Dominius AS
Har du noen spørsmål? (+47) 40 98 29 97
  • en
  • nb

Metalldører

Dobbel metalldør med glass

Dominius AS dobelt dør serien

Dobelt metalldør med glass, og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med minimalistiske trekkhåndtak og magnetisk lås for å holde dørene i rammen.

Fransk metalldør med glass med fast panel på siden

Dominius AS dobelt dør serien med fast paneler på siden

Dobelt metalldør med glass, og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med klassisk håndtak og lås. En av sidene er aktiv, den andre er passiv som kan åpnes.

Hengslet metalldør med glass

Dominius AS enkelt dør serien siden

Enkelt dør med metallramme og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasst kalles «opti hvit» glass. Den er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Med minimalistiske integrert håndtak og magnetisk lås for å holde dørene i rammen. Passer bra for en liten gang.

Skyvedør med glass

Innebygde skyvedør

Innebygde skyvedør hjelpe til å spare plass og skaper solid og ren utseende til rommet ditt. Skyvedør i metall med glass passer også fint mellom kjøkken og spisestue, med et frostet eller tonert glass unngår du at gjestene har direkte innsyn. Skyvedørs systemet kan festes til tak eller vegg. Systemene er laget av herdet glass, noe som er trygt i tilfelle brudd.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

Navn *

Tlf *

Bedrift

Hvor har du hørt om oss? *

e-post *

Beskjed *

File (.pdf, .png, .jpg)