Benytt av den skandinaviske opplevelsen og sofistikerte løsningene som vil bidra til å holde rommene ryddige og ekte. Estetikken av minimalisme vil naturlig blandes inn og utfylle de fleste arkitektoniske løsninger. Metall- og glassdørene som brukes i interiøret, vil bidra til å bevare det naturlige lyset, subtilt skille rom og gi en generell følelse av letthet. DOMINIUS sortiment inkluderer følgende metall- og glassdørkonstruksjoner:

Dominius AS dobeltdør serien

Dobelt metalldør med glass og smale svarte sprosser. Vi bruker herdet glass og dette glasset
kalles «opti hvit» glass. Det er pulverlakkert med matt svart RAL 9005 farge. Man kan bestille glassdør med minimalistisk trekkhåndtak og magnetisk lås for å holde dørene i rammen. Dørene lages uten terskler.

Dominius AS dobeltdør serien med fast paneler på siden

Vi har laget disse dørene for større rom som ønsker å få skandinavisk luksus uten å skape ekstra støy i interiøret. Faste sidepaneler fremhever dørdesignet og harmonien av ekstraklart herdet glass og svart matt metall. Vi kan lage dørene med minimalistiske håndtak og lås hvis det er behov.

Dominius AS enkeltdør serien siden

Dette er en annen løsning som bevarer størrelsen på rommet og skaper en skandinavisk kos. Disse dørene kan lages uten sprosser og slik kan naturlig lys utnyttes maksimalt i rommet. Skyvedører er ekstremt funksjonelle, og derfor passer de både til bolig- og kommersielle lokaler.

Innebygde skyvedør

Innebygde skyvedør hjelper til å spare plass og skape solid og ren utseende til rommet ditt. Skyvedør i metall med glass passer også fint mellom kjøkken og spisestue. Ved hjelp av frostet eller tonert glass unngår du at gjestene har direkte innsyn. Skyvedørs system kan festes til tak eller vegg. Systemet er laget av herdet glass, noe som er trygt i tilfelle brudd.

Metall- og glassdører og skillevegger er et av de mest gjenkjennelige elementene i skandinavisk stil, som understrekker det naturlige miljøet. For å forsterke følelsen av kos, blir det nordiske interiøret ofte supplert med tre elementer. I dette tilfellet er metall- og glasskonstruksjoner kombinert med tregulv eller takbjelker. Disse materialkontrastene skaper harmoni i rommet og fremhever arkitektoniske løsninger. DOMINIUS spesialister vil alltid ta hensyn til dine individuelle behov og hjelpe deg med å velge den rette løsningen som passer best til dine forventninger.

Eksempler på vårt arbeid

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)