Benytt skandinaviske interiørløsninger som sikkert vil bidra til å holde rommet ditt stilrent og luftig. Minimalistisk estetikk vil naturlig blande seg inn og utfylle de fleste arkitektoniske løsninger. Glassdører skreddersys etter kundens mål og behov, og derfor vil egetdesignede metalldører skape funksjonalitet, unikhet og et stilig preg i hjemmet ditt. Metall- og glass innerdører er et av de mest gjenkjennelige elementene i skandinavisk stil, som understreker det naturlige miljøet. For å forsterke følelsen av kos, blir det nordiske interiøret ofte supplert med tre elementer som tregulv eller takbjelker. Dominius spesialister vil alltid ta hensyn til dine individuelle behov og hjelpe deg med å velge den rette løsningen som lever opp til dine forventninger.

Dobbeltdør

Enkel og pen løsning for deg som vil ha et industrielt preg i ditt hjem. Dobbelt innerdør kan produseres med 6 mm klart herdet glass (eller andre typer glass) og smale svarte sprosser. Metall pulverlakkeres i alle farger fra RAL-palette. Glassdør kan bestilles med minimalistisk trekk- eller trykkhåndtak. Magnetlås festes på toppen eller siden av alle våre dører og holder døren i rammen. Dørene lages uten terskler.

Dobbeltdør med glass og metall fungerer som romskille i soverom
metall dør med glass med sidefelter i svart profil

Dobbeltdør med faste sidefelter

Har du en stor åpning i hjemmet som du vil utnytte ved å skape et unikt interiør? Vårt dobbeltdør med faste sidefelt fremhever dørdesignet og harmonien mellom klart herdet glass og svart matt metallramme. Dørene kan produseres med lyd- og varmeisolerende løsninger. En rekke andre ruteinndelinger er mulige. 

Enkeltdør

Har du en liten åpning som du vil fremheve ved å sette inn en fin industriell dekorativ element, er enkeltdør i metall og glass det beste valget til deg. Dette er en annen løsning som beholder plass i rommet og skaper en skandinavisk kos. Disse dørene kan lages uten sprosser for å få mest mulig ut av det naturlige lyset i rommet. Klart, laminert, sotet, farget, speil eller rillet glass. Det er opp til deg!

Hengslet innedør metalldor i gangen
Enkeltdør med sidefelt kan forstørre plassen i minimalistisk hjem

Enkeltdør med fast sidefelt

Vår enkeltdør kan produseres med et fast eller semi-fast glassfelt på siden. Dette er et perfekt valg for å fylle en større åpning uten å dempe det naturlige dagslyset. Semi-fast sidefelt kan åpnes ved behov og forstørre rommet ditt enda mer.

Pivotdør

Er du veldig kresen i interiøret ditt? Vil du ha en ektraordinær løsning i ditt hjem? Dominius presenterer den nyeste dørtypen - pivotdør. Pivot innerdør har hengsler på toppen og på bunnen som lar døren til å svinge begge veier. Slik kan du spare plass og ha en stillig dør som fungerer både som interiørdetalj og romskille. 

Innedør Pivotdor i metall med glass

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)