Dominius tilbyr eksklusive foldedører til ditt hjem. Praktiske og stilrene foldedører i metall og glass kan alltid tilpasses dine behov og ønsker. Det er et praktisk valg, uansett om man bor trangt eller ikke. Minimalistisk interiør er et renset rom som har luksus, livskvalitet og langsom hverdagen i seg. Det er et godt valg hvis man vil utnytte plassen maksimalt. Vi tror at ved å fjerne overflod av gjenstander og dekorative elementer, kan vi skape et miljø som bidrar til et liv uten stress. Foldedører i metall laget av Dominius gjenspeiler perfekt den nordiske estetikken. Produktene har et rent, pent og minimalistisk design, balansert funksjonalitet og bekvemmelighet. Dominius foldedører kan bestilles etter kundens mål og behov. Derfor er det ikke en hemmelighet at vi tilbyr dører som kan produseres i forskjellige, unike farger og glasstyper. Ikke standard løsninger er vårt fagfelt, og derfor kan vi tilby et produkt av høy kvalitet som lever opp til dine forventninger.

Foldedør uten skinnesystem

Foldedører inne gjør det mulig å skille og åpne to rom samtidig enkelt å lett. Dominius tilbyr en unik løsning – foldedør uten bunn- og toppskinne. Unike foldedører i industristil gir romfølelse for de kresne kunder som ikke bare ønsker noe unikt, men som også krever noe eksklusivt. Design med en stor glass overflate vil gi hjemmet med mer lys og kos. Dørens minimalistiske konstruksjon uten terskel og andre unødvendige tilbehør gir interiøtet det minimalisme du er etter - enkel og praktisk bruk er vårt mål. Foldedøren fungerer med hjelp av kantskåter.

Foldedor-med-glass-Foldedor-i-aluminium-Svart-Foldedorer-metalldorer-pris-industriell-Glassdorer-innvendig-glassdor-dor-Svar-Skyvedor-pris
Foldedør i metall med glass med skinnesystem

Foldedør med skinnesystem

Det minimalistiske interiøret er like unik som din personlighet. Dominius spesialister streber etter å skape et interiør som blir en fortsettelse av kundens personlighet og en naturlig oppfyllelse av kundens livsstil. Ved å jobbe med individuelle bestillinger, kan vi lage unike løsninger som tilfredsstiller din personlig visjon om rommet. Dominus foldedør med en stabil skyvesystem med topp- og bunnskinne er enkelt å bruke hverdag. Foldedøren med skinnesystem kan skyves raskt og enkelt til siden selv med stor dørens bredde for åpne opp plassen. Design som vil uttrykke den ekte karakteren du virkelig er.

Kontakt oss - Bestill din egen

  Navn *

  Tlf *

  Bedrift

  E-post *

  Beskjed *

  File (.pdf, .png, .jpg)